14 dagen all inclusive Turkije

Aanbiedingen 14 dagen all inclusive vakantie Turkije

Meestal zie je aanbiedingen en last minutes voor een 8 daagse all inclusive vliegvakantie Turkije.
Als je dan binnen de mogelijke vertrek- en aankomstdata kijkt, zie je dat het ook vaak mogelijk is om een 14 of 15 daagse vliegvakantie Turkije op all inclusive basis te boeken. Geheel compleet, dus inclusief vliegtickets, transfers, overnachtingen in luxe resorts of hotels en, meestal, onbeperkt eten en drinken.

Voordelen van 14 daagse vliegvakantie Turkije

Er zijn best wel voordelen verbonden aan een vliegvakantie van 14 of 15 dagen Turkije in plaats van de standaard aanbiedingen van 7, 8 of 9 dagen:

  • Een 14 daagse all inclusive Turkije is relatief gezien goedkoper
  • Je hebt meer tijd om tot rust te komen, te onthaasten en de omgeving te ontdekken
  • Je hebt meer tijd voor leuke activiteiten zoals leren duiken of snorkelen

Adults Only All Inclusives

Adults Only Turkije

In Turkije vind je de mooiste Adults Only resorts, soms ook op basis van Ultra All Inclusive. In deze resorts vind je bijna altijd meerdere restaurants en ook á la carte mogelijkheden. Bij een 14 daagse vakantie heb je de kans om al die restaurants uit te proberen en ook eens bijvoorbeeld Italiaans, Grieks of Aziatisch te eten. Dat maakt je vakantie op all inclusive basis nog leuker.

Bij wie je 14 daagse all inclusive Turkije boeken?

Er zijn diverse reisorganisaties waar je een All In vakantie Turkije kunt boeken. Bij al die organisaties kan je ook de beschikbaarheid voor een periode van 14, 15 en meestal zelfs 21 of 22 dagen checken. Bij het vergelijken van de vele aanbiedingen Turkije, is het zaak géén appels met peren te vergelijken. Je kunt een all inclusive resort Turkse Rivièra met 3 sterren bijvoorbeeld niet vergelijken met een 5 sterren resort of een Adult only hotel met een familie hotel.

Alanya klein strandje

Vergelijken is slim.

Als je de voorkeur hebt voor een bepaald resort of hotel is het slim om bij de diverse aanbieders de prijzen te vergelijken. Het kan bijvoorbeeld best zijn dat Voordeeluitjes een betere aanbieding heeft dan TUI, Sunweb of Vakantiediscounter, of omgekeerd. De prijzen en voorwaarden kunnen dus per aanbieder verschillen. Zelfde resort of hotel en zelfde periode. En dat geldt al helemaal voor last minutes Turkije en voor last minute zonvakanties in het algemeen.

14 daagse last minute Turkije boeken

Ook voor een all inclusive vliegvakantie Turkije 14 dagen zullen er doorgaans last minute aanbiedingen beschikbaar zijn. Ook hier geldt dat je de diverse aanbiedingen niet alleen op prijs moet vergelijken maar ook op voorwaarden en inhoud. Zo kan een 4 sterren all inclusive resort met Spa, binnenzwembad en Turks stoombad net zo voordelig zijn als een 3 sterren hotel welke niet als last minute wordt aangeboden.

Alanya Turkije oude tempel

In welke plaats in Turkije verblijven tijdens je all inclusive 14 dagen?

Veel mensen die een All In Turkije boeken, kiezen voor een verblijf aan de Turkse Rivièra. Daar vind je de mooiste en grootste all inclusive resorts. Ook voor een all inclusive vliegvakantie Turkije met kinderen. Bekende plaatsen aan de Turkse Rivièra zijn Alanya, Marmaris, Bodrum en Marmaris. Maar ook plaatsen zoals Lara, Belek, Side en Antalya zijn bekend vanwege de fantastische all inclusive resorts.

Vanaf welke luchthavens vertrekken?

Indien je een 14 daagse vliegvakantie Turkije all inclusive hebt gevonden, welke past bij je budget en wensen, is het zaak om te vertrekken vanaf een Airport die niet te ver van je woonplaats af ligt en ook goed per trein bereikbaar is. Want 14 dagen je auto bij de luchthaven parkeren is een goede zaak. Goed per trein bereikbare luchthavens zijn Schiphol, Brussel en Düsseldorf. Airport Eindhoven is ook goed bereikbaar met openbaar vervoer maar dan moet je wel de trein en een speciale Shuttle dienst nemen.

TUI Suneo All Inclusive Banner