Alegria Hotel Sun Village, Llioret de Mar,aan de Costa Brava

Ben je op zoek naar hotel of resort voor een All Inclusive vakantie Spanje? En vakantie met veel zon, zee en strand? Dan is het Alegria Hotel Sun Village aan de Costa Brava de ideale plek voor jou. Voor een goedkope en toch luxe all inclusive vakantie aan de Costa Brava

Alegria Hotel Sun Village zwembad

Op slechts 300 meter van het strand

Dit aantrekkelijke all inclusive resort in LIoret de Mar biedt je namelijk alles om heerlijk tot rust te komen én ligt op zo’n 300 meter van het strand. Alegria Hotel Sun Village heeft een totale capaciteit van 168 kamers en is daarom redelijk kleinschalig. Het hotel heeft verschillende kamers in de aanbieding, waardoor het zowel voor families als voor stellen een aantrekkelijke bestemming is. Het Alegria Hotel Sun Village ligt zoals gezegd op een kleine driehonderd meter van het Sa Caleta-baaistrand. Dit strand ligt naast het hoofdstrand.

Het centrum ligt op loopafstand van je all inclusive resort

Natuurlijk hoef je niet heel je vakantie Spanje op het strand te blijven, want het centrum van Lloret de Mar ligt op loopafstand. Hier kan je genieten van het bruisende centrum met zijn aantrekkelijke terrasjes en bars. Wil je meer van de omgeving zien? Bezoek dan eens het uitkijkpunt Castillo de Sant Joan.

Alegria Hotel Sun Village - Lloret de Mar - kamer

Faciliteiten Alegria Hotel Sun Village

Wanneer je een vakantie in het Alegria Hotel Sun Village boekt, dan kan je er op rekenen dat je een ontspannen vakantie tegemoet gaat. Uiteraard wil je op je vakantie ook verbonden blijven met de buitenwereld. Daarom is het goed om te weten dat je in dit hotel zowel op je kamer als in de openbare ruimtes toegang tot gratis wifi hebt.

Alegria Hotel Sun Village - lounge ruimte buiten

Twee grote buitenbaden in Alegria Hotel Sun Village

Natuurlijk is het niet zo dat je de hele vakantie op je telefoon wilt zitten. Veel mensen zullen het Alegria Hotel Sun Village bezoeken voor, de naam zegt het al, de zon. Wanneer je veel in de zon zit is het heerlijk om af en toe even af te koelen. Dat kan bijvoorbeeld in een van de twee grote buitenzwembaden. Natuurlijk kan je naast de zwembaden een heerlijk zonnebad nemen op de ligbedden, en desgewenst schaduw zoeken onder de parasols. Wil je liever naar het strand? Dat kan natuurlijk ook. Houd er echter wel rekening mee dat je daar moet betalen voor de badhanddoeken en ligbedden.

Receptie is 24 uur per dag open

Wanneer je vragen hebt, of laat aankomt, dan is het goed om te weten dat dit hotel een receptie heeft met medewerkers die je 24 uur per dag vriendelijk helpen. Ook wanneer je huisdieren hebt die je moeilijk achter kunt laten, kan je in dit hotel terecht. Je mag namelijk je huisdier meenemen. Houd er echter rekening mee dat je dan wel iets extra moet betalen.

Alegria Hotel Sun Village dakterras

All inclusive mogelijkheden

Wanneer je op vakantie gaat, dan kom je soms voor onverwachte uitgaven te staan. Een vakantie kan door het dagelijkse eten en drinken een stuk duurder worden dan dat je vooraf gepland had. Het kan dan aantrekkelijk zijn om een zogenaamde all inclusive vakantie te boeken.
Het Alegria Hotel Sun Village is zo’n resort waar je all inclusive kan verblijven. Dat betekent dat je ontbijt, lunch en diner bij de prijs inbegrepen zijn. Voor een goedkope all inclusive vakantie zit in je bij dit resort goed. Dat is echter nog niet alles.

Alegria Hotel Sun Village - restaurant buiten

De bar is tot 23.00 uur open

Het Alegria Hotel Sun Village heeft ook een bar die van 11:00 tot 23:00 open is. Aan deze bar vind je de heerlijkste drankjes en snacks. Dat is allemaal bij de prijs van een all inclusive verblijf inbegrepen.
De gasten krijgen een speciaal bandje om, waarmee ze aan kunnen tonen dat ze een all inclusive verblijf hebben geboekt. Houd er echter wel rekening mee dat je voor dit bandje €10 borg per persoon moet betalen. Wanneer je het bandje aan het einde van je verblijf weer inlevert, dan krijg je de €10 terug.

TUI Suneo All Inclusive Banner