Bijzondere all-inclusive Nijlcruise in Egypte

Een all-inclusive Nijlcruise biedt een luxueuze manier om de oude geschiedenis en betoverende landschappen van Egypte te verkennen. Je hoeft je geen zorgen te maken over de reis, het enige wat je hoeft te doen is ontspannen en genieten!

Bekijk hier direct de prijzen van deze luxe Nijlcruise in Egypte

Bijzondere reis door Egypte

Het programma tijdens de all-inclusive Nijlcruise

Tijdens de all-inclusive Nijlcruise is geen enkele dag hetzelfde. Op dag 1 ontmoet je de gids en check je in aan boord van het schip. Op de eerste dag staat er gelijk een unieke activiteit gepland. Je bezoekt de dokken van Luxor, het grootste openluchtmuseum ter wereld.

Ontdek Luxor in Egypte

Op dag 2 bezoek je de Karnak & Luxor tempels. De Luxor tempel is een van de best bewaarde tempels van de oudheid. De religieuze gebouwen vertellen je meer over de historie van Egypte. Op dag 3 bezoek je de bekende Ombo tempel.

Het schip vaart verder naar de Hoge- en Lage Aswan Dam. Dit is de grootste en meest indrukwekkende dammen ter wereld. Je ruilt het cruiseschip om voor ren traditioneel Egyptisch zeilschip, een Felouka. Tijdens de reis heb je ook vrije tijd. Je kunt even genieten van een moment ontspanning, zonnebaden of de Abu Simbel bezoeken.

All-inclusive Nijlcruise Egypte

Na een aantal dagen vol indrukken is het tijd voor een rustdag. Op dag 6 verblijf je op het schip en vaar je richting Luxor. Op dag 7 bezoek je de Vallei der koningen. Hier vind je graven van oude farao’s en de tempel van Koning Hatseput.

De volgende ochtend vertrek je al vroeg naar het viersterren Jungle Aqua Park (optioneel). Nu is het tijd om te ontspannen en alle indrukken tot je te nemen. De laatste paar dagen van de 15-daagse all-inclusive cruise over de Nijl staat in het teken van zon, zee en strand.

All-inclusive Nijlcruise Egypte

Wat is er bij de all-inclusive nijlcruise inbegrepen?

Wat betekent een all-inclusive Nijlcruise eigenlijk? We vertellen je graag wat er allemaal bij de prijs inbegrepen is. Alle transfers tijdens de reis zijn bij de prijs inbegrepen.

All-inclusive Nijlcruise Egypte

Tijdens de reis verblijf je 7 nachten, op basis van all-inclusive, in Jungle Aqua Park en 7 nachten op een vijfsterrencruise. Ook is de retourvlucht inbegrepen. Tot slot heb je tijdens de reis begeleiding van een Nederlandse of Engelstalige gids.

Waarom naar Egypte?

De Nijl, in Egypte, is niet voor niets een populaire bestemming voor veel toeristen en cruisereizen. De magische piramides, de oude tempels en het bruisende Cairo zijn kenmerkend voor het oude Egypte. De klassiekers mogen niet ontbreken op de bucketlist tijdens de all-inclusive Nijlcruise. Reis 5000 jaar terug in de tijd naar het Oud Egyptische Rijk.

All-inclusive Nijlcruise Egypte

Daarnaast is Egypte de ideale bestemming om te ontsnappen uit ons koude kikkerlandje. Met een temperatuur van 22 graden in de winter is het prima vertoeven. Genoeg redenen om voor een all-inclusive Nijlcruise in Egypte te kiezen!

Bekijk hier direct de prijzen van deze luxe Nijlcruise in Egypte