Groene vakantie all inclusive

Je groene vakantie all inclusive boeken

Ook je groene vakantie kan je all inclusive boeken, verblijf in een resort met gezond en lekker eten. Boek je all inclusive vakantie in een land met bergen, meren of regenwouden. Boek een zorgeloze vakantie met een hoog gehalte aan natuurbeleving. Een all inclusive resort boeken in een groen vakantieland met ayurveda, yoga en meditatie is ook mogelijk.

Wellness resorts en groene vakantie

In groene vakantielanden vind je vaak de mooiste wellness resorts. Veel van deze resorts hebben een Spa, sauna, bubbelbad of Hamam. Zodat ook je lichaam en geest kunnen ontspannen. Ontspanningsmassages, Hot Stone massages, genieten van kruidenbaden, het kan allemaal. En meestal allemaal inclusief. Een groene vakantie dekt de lading niet voor dit soort ontspanningsreizen.

boomstamkano Indonesië

Een all inclusive vakantie in een groen land boeken

Vind hier groene vakantieadressen. Omdat genieten van de natuur en een All Inclusive vakantie goed samen kunnen gaan. Ook je spirituele vakantie, wandelvakantie of ayurveda reis kan je all in boeken. En, er zijn all inclusive resorts binnen en buiten Europa waar ze biologische en vegetarische producten bereiden. Die zijn gewoon beschikbaar in het buffetvorm.

All Inclusive, ook voor mensen die van de natuur houden

Wie aan een all inclusive vakantie denkt, denkt meestal aan een luxe All In strand vakantie aan de Turkse Rivièra of Spaanse Costa. Een groot gedeelte van de dag op het strand liggen en veel en lekker eten. Misschien af en toe wat in een stand rondlopen, shoppen en weer eten en drinken. Zo kan bijvoorbeeld een all inclusive vakantie Spanje of All In Turkije er uit zien. Maar het kan ook anders, je kunt ook een groene vakantie met een all inclusive concept beleven. Niet de hele dag op het strand liggen en in de avond achter de bar hangen. Nee, er op uit gaan, de natuur in.

Mauritius palmbomen

Voorbeelden van groene vakantielanden met all inclusive resorts

Wij schreven eerde over groene vakantielanden met fantastische all inclusive resorts. Kijk maar eens naar deze paradijselijke en groene vakantielanden.

Vaak kan je in deze landen een natuurvakantie combineren met wellness. De meeste all inclusive resorts in deze landen zijn wellness resorts.

waterval Mauritius

Ayurveda resorts in Sri Lanka

Sri Lanka is zeker ook een geschikt land voor een groene vakantie op all inclusive basis. Veel all inclusive resorts in Sri Lanka bieden ontspanningsmassages aan op Ayurveda basis en gezonde en vegetarische maaltijden. Ook tijdens een rondreis India kan je overnachten in ayurveda resorts. En India is ook zeker een land waar je een groene vakantie kunt boeken.

TUI Suneo All Inclusive Banner