Hotel Abora Interclub Atlantic by Lopesan

Hotel Abora Interclub Atlantic by Lopesan in Gran Canaria

Een heerlijke, ontspannen vakantie in de zon, dat is wat all inclusive hotel Abora Interclub Atlantic by Lopesan in Gran Canaria je te bieden heeft. Dit gezellige hotel is gelegen in het centrum van het gezellige plaatsje San Agustín, én ligt redelijk dicht bij het strand (circa 800 meter). Het is één van de hotels Spanje voor een goedkope all inclusive vakantie.

All inclusive hotel Gran Canaria met zwembad

In dit all inclusive hotel met zwembad Gran Canaria hoef je je geen moment te vervelen. Of je nu gaat zwemmen in de grote zwembaden, je laat vermaken door het animatieteam, of ’s avonds geniet van een van de gezellige shows: er is altijd wel wat te doen! Ook voor de kinderen is er voldoende te beleven, onder andere bij de gezellige mini-club.

All Inclusive hotel Gran Canaria met 400 kamers.

Dit hotel is met bijna 400 kamers redelijk groot, maar er heerst een gezellige sfeer. De kamers zijn verdeeld over vier verschillende gebouwen. Het hotel is zeer geschikt voor gezinnen die op vakantie gaan, maar ook koppels en vriendengroepen zullen hier de tijd van hun leven hebben. Het is een perfect hotel voor een all inclusive Gran Canaria

Hotel Abora Interclub Atlantic kamer

Hotel Barcelo Margariatas Gran Canaria

Vergelijk de all inclusive aanbiedingen van hotel Abora Interclub Atlantic by Lopesan eens met hotel Barcelona Margaritas, een andere all inclusive hotel Gran Canria. Als je een goedkope all inclusive Gran Canaria wilt boeken, is het zaak om ook alle last minute all inclusive aanbiedingen Spanje met elkaar te vergelijken. Bijvoorbeeld voor een 8 daagse all inclusive vakantie Spaanse kust.

Faciliteiten hotel Abora Interclub Atlantic by Lopesan

In dit hotel hoeft het je aan niets te ontbreken. Wanneer je een last minute en all inclusive vakantie Gran Canaria boekt, dan ga je in de eerste plaats natuurlijk op zoek naar de zon. Waar kan je nu beter genieten van de zon dan aan de ligstoelen die rondom de grote zwembaden van dit hotel opgesteld staan. In totaal zijn er twee buitenzwembaden te vinden en een geheel afzonderlijk kinderzwembad.
Echter, er is veel meer te doen. Ga bijvoorbeeld een potje basketbal, of beachvolleybal spelen. Er zijn ook mogelijkheden om andere sporten te beoefenen, zoals darts, volleybal, voetbal of tafeltennis.
Moet je tijdens je vakantie af en toe je mail checken, of wil je een serie streamen? Dat is geen enkel probleem, want overal op het resort heb je de toegang tot wifi. Heb je vragen? De receptie staat 24 uur per dag voor je klaar.


Wellness in hotel Abora Interclub Atlantic by Lopesan

Naast zon, zee en strand ga je natuurlijk op vakantie om te ontspannen. Dat kan bij dit wellness hotel Spanje prima, want het beschikt over twee jacuzzi’s waar je heerlijk tot rust kan komen. Ook kan je je lichaam in shape houden tijdens je vakantie door bijvoorbeeld mee te doen aan aquagym. Wil je echt alle spanning van je af laten glijden? Neem dan een heerlijke massage en voel je als herboren. Dit hotel is perfect voor een heerlijke wellness vakantie Spanje. Een relax vakantie Spanje met ( bijna ) onbeperkt eten en drinken.

Hotel Abora interclub Atlantic - ondergaande zon

All inclusive arrangement hotel Abora Interclub Atlantic by Lopesan

Wanneer je optimaal wilt genieten van je vakantie in hotel Abora Interclub Atlantic by Lo-pesan, dan kan je voor een all inclusive arrangement kiezen. Wanneer je voor een all inclusive vakantie Spanje kiest, dan weet je dat je achteraf niet verrast wordt door de kosten van eten en drinken.

Waar kan je eten en drinken

Hotel Abora Interclub Atlantic by Lopesan beschikt over de volgende eet- en drinkgelegenheden:

  • Een buffetrestaurant
  • Een a la carte restaurant (reserveren is hier nodig)
  • Een snackbar
  • 3 bars

Tussen 08:00 en 10:30 kan je genieten van een uitgebreid ontbijt. Slaap je liever uit? Geen enkel probleem, er is zomers ook een laat ontbijt (tussen 10:30 en 11:30). Een lunch in buffetvorm staat tussen 13:00 en 15:00 voor je klaar. Vanaf 18:30 tot 22:00 kan je genieten van een diner in buffetvorm waar de heerlijkste lokale en internationale gerechten voor je bereid worden. Uiteraard hoef je je over drankjes geen zorgen te maken, bij een van de drie bars staan de heerlijkste drankjes voor je klaar. Gedurende de gehele dag staan er ook snacks voor je klaar.

Hotel Abora Interclub Atlantic Speeltuin

Arrangementen met entertainment

Als volwassene hoef je je hier zeker niet te vervelen. Er is meer dan genoeg te doen. Ook ’s avonds wordt er voor entertainment gezorgd. De kinderen komen echter ook niets te kort. Zo kunnen ze een speeltent op hun kamer krijgen, maar er is veel meer. Zo is er een keer per week een maaltijd samen met de andere kinderen, die gehost wordt door de Abora-macotte, Panchi. De mascotte leest ook iedere avond verhaaltjes voor. Daarnaast is er uiteraard een miniclub.

Geen Adults Only hotel

Dit all inclusive hotel Gran Canaria is ook geschikt voor een all inclusive vakantie met kinderen Spanje. Het is dus géén Adults Only hotel


TUI Suneo All Inclusive Banner