Acanthus & Cennet Barut Collection – Turkije – Turkse Rivièra

1.402,00

Acanthus & Cennet Barut Collection

Acanthus & Cennet Barut Collection, een luxe resort aan de Turkse Rivièra is een All Inclusive Adult Only Resort. Voor wie een luxe all inclusive vakantie Turkije wil boeken en wil verblijven in een luxe resort aan de Turkse Rivièra zonder de aanwezigheid van jongeren groepen of gezinnen met kinderen. Indien je op zoek bent naar een all inclusive en only adult hotels aan de Turkse kust is dit één van de meest luxe opties.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: TUI556895 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Acanthus & Cennet Barut Collection

Acanthus & Cennet Barut Collection, een luxe resort aan de Turkse Rivièra is een All Inclusive Adult Only Resort.

Acanthus & Cennet Barut Collection - Turkije - Turkse Rivièra - rustige omgeving

Voor wie een luxe all inclusive vakantie Turkije wil boeken en wil verblijven in een luxe resort aan de Turkse Rivièra zonder de aanwezigheid van jongeren groepen of gezinnen met kinderen. Indien je op zoek bent naar een all inclusive en only adult hotels aan de Turkse kust is dit één van de meest luxe opties. Je kunt een all inclusive vakantie Turkije inclusief vliegtickets, transfers en verblijf in dit luxe resort boeken via één van onze aanbieders. Vergelijk de prijzen en voorwaarden vóór je een last minute en all inclusive Turkse Rivièra boekt. De prijzen voor een All Inclusive Turkije kunnen per aanbieder en zelfs per dag verschillen

Acanthus & Cennet Barut Collection - Turkije - Turkse Rivièra - restaurant aan het strand

Waarom kiezen voor All Inclusive Resort Acanthus & Cennet Barut Collection in Side?

Welkom in dit All Inclusive Resort Turkije. De klant is koning in Acanthus & Cennet Barut Collection in Side en dat merk je aan alles, echt álles. Alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie in Turkije vind je hier. Zonnen, zwemmen, sporten, relaxen, uitstekende service plus de Barut Collection formule. Onbeperkt à la carte dineren en een aparte adults only sectie op het strand bijvoorbeeld, wel zo fijn voor de rustzoekers onder ons. En als kers op de taart: de gastvriendelijkheid en uitstekende service. Maar als je ook van de lokale Turkse gezelligheid wilt proeven, ben je via de promenade al in een kwartiertje in het centrum van Side. Zo kun je zorgeloos genieten van zon, zee, strand én elkaar.

Acanthus & Cennet Barut Collection - Turkije - Turkse Rivièra

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner TUI

Extra informatie

Sterren

Accomodatie

Land

Regio

Stad