Akassia Swiss Resort & Aqua Park – Egypte – Marsa Alam

837,00

Akassia Swiss Resort & Aqua Park, Egypte

Akassia Swiss Resort & Aqua Park in Marsa Alam heeft alles voor een luxe all inclusive Egypte. Het all inclusive resort aan de Rode Zee bestaat uit twee delen; Club Akassia en Akassia Beach. Of je nu van drukte houdt of juist in relaxte sfeer wilt ontspannen in de open lucht jacuzzi, er is een passend gedeelte voor iedereen. Zelfs als je baantjes wilt trekken in een Olympisch zwembad of buiten wilt fitnessen ben je hier aan het juiste adres. 8-daagse Zonvakantie naar Akassia Swiss Resort & Aqua Park in Marsa Alam

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Akassia Swiss Resort & Aqua Park, Egypte

Akassia Swiss Resort & Aqua Park in Marsa Alam heeft alles voor een luxe all inclusive Egypte. Het all inclusive resort aan de Rode Zee bestaat uit twee delen; Club Akassia en Akassia Beach. Het is ook een ideale locatie voor een duikvakantie Egypte.

Akassia Swiss Resort & Aqua Park - Egypte - Marsa Alam waterfun

Of je nu van gezellige drukte houdt of juist in relaxte sfeer wilt ontspannen in de open lucht jacuzzi, er is een passend gedeelte voor iedereen. Zelfs als je baantjes wilt trekken in een Olympisch zwembad of buiten wilt fitnessen ben je hier aan het juiste adres.

Akassia Swiss Resort & Aqua Park - Egypte - Marsa Alam wellness

Een drankje in de nieuwe sportbar hoort er dan natuurlijk ook bij. Voor jong en oud zijn er spetterende glijbanen en het grootste amfitheater van Marsa Alam vind je hier. Niet te vergeten, voor de deur ligt één van de mooiste koraalriffen van de Rode Zee. Met de keuze tussen twee steigers is snorkelplezier gegarandeerd!

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner TUI

Extra informatie

Sterren

Accomodatie

Land

Regio

Stad