Ali Bey Resort – Turkije – Turkse Rivièra

903,00

Ali Bey Resort

Ali Bey Resort, prachtig all inclusive resort aan de Turkse Rivièra.
Tussen de groene pijnbomen en kleurrijke bloemen ligt Ali Bey Resort. Dit luxe Turkse resort ligt in Side en zal zelfs de meest verwende vakantieganger tevreden stellen. Je kunt hier een luxe en geheel verzorgde all inclusive vakantie aan de Turkse kust boeken. Bijvoorbeeld een last minute all inclusive vakantie aan de Turkse Rivièra voor 8, 15 of 16 dagen. Je boekt een verblijf bij Ali Bey Resort bijvoorbeeld via TUI.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: TUI366395 Categorieën: , , , ,

Beschrijving

Ali Bey Resort

Ali Bey Resort, prachtig all inclusive resort aan de Turkse Rivièra.
Tussen de groene pijnbomen en kleurrijke bloemen ligt Ali Bey Resort. Dit luxe Turkse resort ligt in Side en zal zelfs de meest verwende vakantieganger tevreden stellen. Je kunt hier een luxe en geheel verzorgde all inclusive vakantie aan de Turkse kust boeken. Bijvoorbeeld een last minute all inclusive vakantie aan de Turkse Rivièra voor 8, 15 of 16 dagen.

Ali Bey Resort - Turkije - Turkse Rivièra waterpark

Welness center in Ali Bey Resort.

Alsof de groene omgeving niet al ontspannend genoeg is, vind je hier een wellness center van maar liefst 4 verdiepingen hoog. Voor de fervente sporters onder ons, de fitness ruimte staat volledig in het teken van Fitness First.

Ali Bey Resort - Turkije - Turkse Rivièra massage

Maar ook de kleintjes zitten niet stil met het grote zwembad, de glijbanen en de kidsclub. Tijd voor elkaar zonder de kids? Ga een dagje lekker luieren in het adults only gedeelte en kom weer helemaal tot elkaar. ’s Avonds tijdens het heerlijke bereide diner, schuift iedereen weer aan om alle avonturen van de dag met elkaar te delen. Zo hoort een all inclusive vakantie te zijn.

Ali Bey Resort - Turkije - Turkse Rivièra - strand

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner TUI.be Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner TUI.nl

Extra informatie

Sterren

Accomodatie

Land

Regio

Stad

Aanbieder