Am Park Stadtkyll – Duitsland – Eifel

470,00

Hotel Am Park Stadtkyll, met all inclusive concept Eifel

Wie op zoek is naar een all inclusive hotel of resort Duitsland, Eifel, moet zeker een kijken naar de aanbiedingen en last minutes TUI van Hotel Am Park Stadtkyll – Duitsland – Eifel. Ook als je een fietsvakantie Duitsland wilt boeken, een fantastisch all inclusive hotel Eifel. De omgeving leent zich voor heerlijke fietstochten.

8-daagse Autovakantie naar Am Park Stadtkyll in Eifel

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: TUI730850 Categorieën: , , Tags: , , , ,

Beschrijving

Hotel Am Park Stadtkyll, met all inclusive concept Eifel

Wie op zoek is naar een all inclusive hotel of resort Duitsland, Eifel, moet zeker een kijken naar de aanbiedingen en last minutes bij Hotel Am Park Stadtkyll – Duitsland – Eifel. Autovakantie. Ook als je een fietsvakantie Duitsland wilt boeken, een fantastisch all inclusive hotel Eifel. De omgeving leent zich voor heerlijke fietstochten.

Am Park Stadtkyll - Duitsland - Eifel balkon

Wandelen en fietsen in de Eifel.

Je vindt dit hotel in de prachtige Vulkaaneifel en bied je talloze opties om deze regio te verkennen. Vanuit het hotel maak je vele wandel- en fietstochten. Fietsen langs de voormalige spoorlijnen Kylltall, richting Natuurpark Hoge Venen in België en nog veel meer. Zoals op de fiets naar Kronenburger See, waar je kan genieten van het waterpark en een waterfiets kunt huren. Aangezien je je bevindt in de Vulkaaneifel is een bezoek aan de Vulkangarten Steffeln en de koudwatergeiser bij Wallende Born niet te missen. Ben je een race-liefhebber? Ga dan langs de Nürburgring op 20 minuten rijden. Of ben je op zoek naar wat spanning? Leef je dan uit in Phantasialand op 30 minuten rijden. Kortom, genoeg te doen in de omgeving van Hotel Am Park.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner VakantieDiscounter.be Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner TUI.nl

Extra informatie

Sterren

Accomodatie

Land

Regio

Stad