Amadeus Micheluzzi – Oostenrijk – Oberinntal

505,00

Amadeus Micheluzzi, all inclusive hotel Serfaus

All inclusive wintersport Oostenrijk autovakantie? Dit hotel in Serfaus met all inclusive ski arrangement Oostenrijk, heeft een binnenzwembad, sauna en stoomcabine. Daarnaast een kinderspeelkamer. Hotel Amadeus Micheluzzi is recent gerenoveerd en opgefrist. Serfaus is ideaal voor een betaalbare familie skivakantie Oostenrijk op all inclusive basis. De skipistes zijn ideaal voor families en beginners. 8-daagse Autovakantie naar Amadeus Micheluzzi in Oberinntal.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Amadeus Micheluzzi, all inclusive hotel Serfaus

Dit hotel in Serfaus met all inclusive ski arrangement Oostenrijk, heeft een binnenzwembad, sauna en stoomcabine. Daarnaast een kinderspeelkamer. Hotel Amadeus Micheluzzi is recent gerenoveerd en opgefrist. Serfaus is ideaal voor een betaalbare familie skivakantie Oostenrijk op all inclusive basis. De skipistes zijn ideaal voor families en beginners.

Een juweeltje in het autoluwe Serfaus: hotel Amadeus Micheluzzi. Geniet van het prachtige uitzicht over de daken van Serfaus naar de ötztaler Alpen. Met één draai zie je het ski- en wandelgebied Serfaus-Fiss en de Samnaungroep.

Amadeus Micheluzzi - Oostenrijk - Oberinntal

Dit hotel is van alle gemakken voorzien, zowel voor de kinderen als voor de ouders. Een zwembad, sauna en stoomcabine, een kinderspeelkamer met veel leuk speelgoed zoals tafelvoetbal en een klein kinderhuisje, spelletjes en schilderbenodigdheden. Hotel Amadeus Micheluzzi is recent gerenoveerd en opgefrist. Serfaus is een paradijs voor families. Of de kinderen nog klein zijn of dat ze hun eigen boontjes kunnen doppen, aan iedereen is gedacht. Dit hotel is van alle gemakken voorzien, zowel voor de kinderen als voor de ouders. Een zwembad, sauna en stoomcabine, een kinderspeelkamer met veel leuk speelgoed zoals tafelvoetbal en een klein kinderhuisje, spelletjes en schilderbenodigdheden. Hotel Amadeus Micheluzzi is recent gerenoveerd en opgefrist. Serfaus is een paradijs voor families.

Amadeus Micheluzzi - Oostenrijk - Oberinntal binnenzwembad

Zomerseizoen

Hotel Amadeus Michelluzi in Serfaus is een top All Inclusive hotel met grote familiekamers en een ruime wellness. Het centrum en de bergbliften liggen op loopafstand, maar als je verder weg wilt kun je gratis gebruik maken van het openbaar vervoer met de gratis Super Sommer Card. Hiermee kun je ook gratis met maar liefst 7 bergliften in de regio. Vanaf het terras van het restaurant heb je een uitgestrekt uitzicht over Serfaus en de omliggende bergen. Een perfecte plek voor de traditionele “Kaffee und Kuchen” die natuurlijk ook bij de uitgebreide All Inclusive inbegrepen is.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner TUI

Extra informatie

Sterren

Accomodatie

Land

Regio

Stad