Amara Sealight Elite – Turkije – Noord-Egeïsche Kust

984,00

Seven Seas Sealight Elite, is een all inclusive hotel Turkije met zwembad, Turks stoombad en sauna. Voor een 8-daagse Zonvakantie naar Seven Seas Sealight Elite in Noord Egeïsche Kust. Te boeken via TUI. Een ideaal hotel Turkije voor een goedkope all inclusive vakantie Turkije. All Inclusive hotel Seven Seas Sealight Elite heeft maar liefst 7 restaurants. Ideaal voor bijvoorbeeld een onbezorgde all inclusive vakantie Turkije met kinderen

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: TUI686780 Categorieën: , ,

Beschrijving

Seven Seas Sealight Elite

Wanneer je de imposante lobby binnenstapt, weet je het direct. Hier ga je genieten van een indrukwekkend 5-sterrenhotel in Kusadasi waar het personeel voor je klaar staat: Seven Seas Sealight Elite (voorheen Amara Sealight Elite).

Amara Sealight Elite - Turkije - Noord-Egeïsche Kust - glijbanen

Duik het zwembad in, geniet van het entertainment, zak lekker onderuit in de gratis sauna of geniet van een Turks bad voordat je lekker gaat dineren. Dit kan trouwens ook op de 10e verdieping van het hotel. Het animatieteam tovert op ieders gezicht een glimlach.

Amara Sealight Elite - Turkije - Noord-Egeïsche Kust - whirlpool

Ook het Mini Aquapark is een waar spetterfestijn. En als klapper op de vuurpijl heeft dit hotel maar liefst 7 à la carte restaurants. Hier verveel je je niet!

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner TUI

Extra informatie

Sterren

Land

Regio

Stad