Aparthotel AP Victoria Beach

524,00

Aparthotel AP Victoria Beach.

Aanbiedingen en last minutes Aparthotel AP Victoria Beach, all inclusive vakantie Algarve. Wanneer je toe bent aan een ontspannen all inclusive zonvakantie in de Portugese Algarve dan biedt Selections Aparthotel AP Victoria Beach uitkomst. Dit comfortabele vakantieadres ligt in een prachtige, rustige omgeving in de Algarve en is omgeven door pijnbomen. Je verblijft hier in ruime familiekamers of appartementen waar iedereen zich thuis zal voelen. Betaalbare All inclusive arrangementen.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: SUN6164374 Categorieën: ,

Beschrijving

Aparthotel AP Victoria Beach

Aparthotel AP Victoria Beach, all inclusive vakantie Algarbe.
Wanneer je toe bent aan een ontspannen all inclusive zonvakantie in de Portugese Algarve dan biedt Selections Aparthotel AP Victoria Beach uitkomst. Dit comfortabele vakantieadres ligt in een prachtige, rustige omgeving in Olhos d’Agua en is omgeven door pijnbomen. Je verblijft hier in ruime familiekamers of appartementen waar het hele gezin zich direct thuis zal voelen. De ruime familiekamers en appartementen zijn comfortabel en netjes. De kamers zijn voorzien van sfeervolle inrichting met warme kleuren.

Aparthotel AP Victoria Beach buitensport

Goed all inclusive restaurant.

Wat ook erg fijn is, is dat het restaurant iedere dag weer goed gevuld is en waarbij de buffetten bestaan uit uiteenlopende, internationale gerechten. Zo is er voor ieder wat lekkers te vinden én proeven! Om je dag te beginnen met zo’n diversiteit aan verse broodjes is natuurlijk al gelijk een goed begin. Op korte loopafstand vind je al het lange, goudgele zandstrand waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van de heldere zee.

Aparthotel AP Victoria Beach strand

Bij het hotel zelf is het ook prima vertoeven. Er is een fijn zwembad waar de zonnebedjes met parasols al voor je klaar staan, een waterspeeltuin voor de kids en voor de sportievelingen onder ons uiteraard verschillende sportmogelijkheden! Zo is er een grote, nieuwe fitnessruimte waar je terecht kunt, maar er ook een voetbalveld en een atletiekbaan om je op uit te leven. Daarnaast is er een actieve kidsclub waar zij zich prima zullen vermaken. Ook de allerkleinsten kunnen heerlijk spelen in het kinderbadje met waterspeeltuin, onder toeziend oog van ouders.

Aparthotel AP Victoria Beach Fitness

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Sunweb.be Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Sunweb

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Max. Personen

Sterren

Aanbieder