Aparthotel Club Grand Side – Turkije – Turkse Riviera

696,00

Aparthotel Club Grand Side.

Het 5-sterren resort Aparthotel Club Grand Side vindt u in de populaire badplaats Side, Turkije. Voor een 8 daagse all inclusive vakantie aan de Turkse Riviéra. In dit all inclusive resort Turkije komen u en uw gezin niets te kort! Voor de kinderen is er een geweldig aquapark ‘’Amazone Waterwold’’ met maar liefst 7 glijbanen, crazy en lazy river en een piratengrot terwijl u kunt genieten in het professionele wellness center! Boek Aparthotel Club Grand Side inclusief arrangement en vliegtickets.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: PRIJ76937 Categorieën: , , , Tag:

Beschrijving

Aparthotel Club Grand Side

Het 5-sterren resort Aparthotel Club Grand Side vindt u in de populaire badplaats Side, Turkije. Voor een 8 daagse all inclusive vakantie aan de Turkse Riviéra.

Aparthotel club Grand Side glijbanen

In dit all inclusive resort Turkije komen u en uw gezin niets te kort! Voor de kinderen is er een geweldig aquapark ‘’Amazone Waterwold’’ met maar liefst 7 glijbanen, crazy en lazy river en een piratengrot terwijl u kunt genieten in het professionele wellness center!

Aparthotel Club Grand Side - Turkije - Turkse Riviera - hammam

Boek Aparthotel Club Grand Side inclusief arrangement en vliegtickets. Het is het ideale Resort aan de Turkse Rivièra als je een goedkope en last minute, all inclusive vakantie Turkije met kinderen wilt boeken.

Aparthotel Club Grand Side - Turkije - Turkse Riviera - aan het strand

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Prijsvrij

Extra informatie

Sterren

Land

Regio

Stad

Accomodatie

,