Aqua Silhouette & Spa – Spanje – Catalonië

274,00

Aqua Silhouette & Spa in Spanje, Adults Only
Bij Aqua Silhouette & Spa kom je pas echt tot rust. Dit Adults Only hotel Spanje, gelegen in Malgrat de Mar is een fijn en goedkoop hotel aan zee in Catalonië, alleen voor volwassenen. De hoge scores van de gasten liegen er niet om. Het is mogelijk om een All Inclusive autovakantie Catalonië te boeken met verblijf bij dit hotel aan de kust. Vanuit het Aqua Silhouette & Spa hotel loop je zo naar het strand en slenter daarna over de boulevard van Malgrat de Mar. Zie de aanbiedingen van TUI. Ideaal voor volwassenen.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Aqua Silhouette & Spa in Spanje, Adults Only
Bij Aqua Silhouette & Spa kom je pas echt tot rust. Dit Adults Only hotel Spanje, gelegen in Malgrat de Mar is een fijn en goedkoop hotel aan zee in Catalonië, alleen voor volwassenen. De hoge scores van de gasten liegen er niet om.

Aqua Silhouette & Spa - Spanje - Catalonië wellness

Het is mogelijk om een All Inclusive autovakantie Catalonië te boeken met verblijf bij dit hotel aan de kust. Vanuit het Aqua Silhouette & Spa hotel loop je zo naar het strand en slenter daarna over de boulevard van Malgrat de Mar. Zie de aanbiedingen van TUI en Prijsvrij. Ideaal voor volwassenen.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Prijsvrij.be Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner TUI.nl

Extra informatie

Sterren

Land

Regio

Stad

Aanbieder