Blau Varadero – Cuba – Varadero

1.469,00

Blau Varadero all inclusive Cuba

Dit all inclusive resort Blau Varadero is net zoals Melia Veradero één van de top locaties voor een all inclusive vliegvakantie Cuba. En ook deze boek je All IN, inclusief overnachting en vliegtickets. Buffetrestaurant Flamboyan internationaal, 2 à-la-carterestaurants: Palma Real Internationaal en Las Adelfas Internationaal, 4 bars. Met buitenbad. Tegen betaling: Jacuzzi (buiten), massage, schoonheidssalon, stoombad.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: TUI49555 Categorieën: , , , , Tags: , , ,

Beschrijving

Blau Varadero all inclusive Cuba

Dit all inclusive resort Blau Varadero is net zoals Melia Veradero één van de top locaties voor een all inclusive vliegvakantie Cuba. En ook deze boek je All IN, inclusief overnachting en vliegtickets.

Blau Varadero - Cuba - Varadero zwembad whirlpool

Buffetrestaurant Flamboyan internationaal, 2 à-la-carterestaurants: Palma Real Internationaal en Las Adelfas Internationaal, 4 bars. Met buitenbad. Tegen betaling: Jacuzzi (buiten), massage, schoonheidssalon, stoombad.

Blau Varadero - Cuba - Varadero massage

Van pizza en Tex Mex tot de gourmet cuisine in het à la carte restaurant: het is hier tot in de puntjes geregeld. Plons in het zwembad of doe mee met salsa voor beginners. En op het strand een mojito drinken met de voeten in het zand. Een zonniger vakantiegevoel bestaat niet.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner TUI Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner TUI.be

Extra informatie

Sterren

Accomodatie

Land

Regio

Stad