Breathless Punta Cana Resort & Spa – Dominicaanse Republiek – Punta Cana

1.518,00

Breathless Punta Cana Resort & Spa Adults Only.

Voor een 9 daagse Ultra all inclusive Dominicaanse Republiek via TUI. Verblijf in dit super luxe 5 sterren hotel Adults Only Resort Breathless Punta Cana Resort & Spa met acht trendy à la carte restaurants en geniet van de ideale ligging, de wellness en het strand. Luxer en aangenamer gaat het niet worden. Kijk nu naar de mogelijkheden een last minute Dominicaanse Republiek te scoren.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Breathless Punta Cana Resort & Spa Adults Only.
Voor een 9 daagse Ultra all inclusive Dominicaanse Republiek via TUI. Verblijf in dit super luxe 5 sterren hotel Adults Only Resort Breathless Punta Cana Resort & Spa met acht trendy à la carte restaurants en geniet van de ideale ligging, de wellness en het strand. Luxer en aangenamer gaat het niet worden. Kijk nu naar de mogelijkheden een last minute Dominicaanse Republiek te scoren. Naast dit fantastische resort zijn er nog diverse top resorts in Punta Cana.

Breathless Punta Cana Resort & Spa – Dominicaanse Republiek spa

Adults Only Dominicaanse Republiek.

Dit fantastische, ultramoderne en luxe hotel annex resort is alleen toegankelijk voor volwassenen. Het is gelegen direct aan een prachtig stukje strand van Uvero Alto. Het hotel biedt een breed scala aan activiteiten, zowel overdag als ’s avonds. Bij de hippe bars serveren ze de lekkerste cocktails. Je hebt de keuze uit maar liefst acht trendy ingerichte à la carte restaurants, variërend van Franse haute cuisine tot de Latijns-Creoolse keuken. ‘Fine-dining’ is hier een belevenis op zich.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner TUI.nl Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner TUI.be

Extra informatie

Sterren

Accomodatie

Land

Regio

Stad