Bull Costa Canaria & Spa – Spanje – Canarische Eilanden

615,00

Bull Costa Canaria & Spa.

Adult Only hotel Bull Costa Canaria & Spa, gasten vanaf 15 jaar. Met Fair Travel principe.
Een uniek All Inclusive hotel Canarische Eilanden. Hotel Bull Costa Canaria & Spa is een uitstekende en verantwoorde keuze! Buffet restaurant, 2 buitenbaden waarvan er 1 verwarmd is van 1 november tot en met 31 maart. Binnen jacuzzi, kuurbaden, sauna en relax ruimte. Tegen betaling relaxen in de Spa, schoonheidssalon of solarium. Huisdieren niet toegestaan in Bull Costa Canaria & Spa.

8-daagse Zonvakantie naar Bull Costa Canaria & Spa in Canarische Eilanden

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: TUI12594 Categorieën: , , , , ,

Beschrijving

Bull Costa Canaria & Spa

Adult Only hotel Bull Costa Canaria & Spa, beschikbaar voor gasten vanaf 15 jaar. Met Fair Travel principe. Een uniek All Inclusive hotel Canarische Eilanden waar je helemaal tot rust komen mogelijk is en direct aan het strand? Dan is Hotel Bull Costa Canaria & Spa een uitstekende en verantwoorde keuze!

Bull Costa Canaria & Spa - Spanje - Canarische Eilanden spa

Lekker eten in het buffet restaurant, relaxen in de 2 buitenbaden waarvan er 1 verwarmd is van 1 november tot en met 31 maart. Genieten in de binnen jacuzzi, kuurbaden, sauna en relax ruimte. Tegen betaling relaxen in de Spa, schoonheidssalon of solarium. Huisdieren niet toegestaan in Bull Costa Canaria & Spa.

Bull Costa Canaria & Spa - Spanje - Canarische Eilanden dakterras

Geniet hier écht samen geniet van de welverdiende vakantie. Het hotel beschikt over ruime, frisse kamers en zijn voorzien van alle moderne gemakken. Dit om de vakantie zo zorgeloos mogelijk te maken. Vanaf het dakterras geniet je van schitterende zonsondergangen!

Bull Costa Canaria & Spa - Spanje - Canarische Eilanden zwembad

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner TUI

Extra informatie

Sterren

Accomodatie

Land

Regio

,

Stad