Cactus Royal – Griekenland – Kreta

1.049,00

Adults Only hotel Cactus Royal in Kreta

Dit All Inclusive en Adults Only hotel Griekenland ligt in de buurt van één van de mooiste stranden van centraal Kreta. Het is relatief goedkoop én sfeervol. Het buffetrestaurant serveert een gevarieerd menu maar à la carte dineren is ook mogelijk. De Spa en wellness zijn een grote plus. Aanrader als je een betaalbaar all inclusive resort Kreta zoekt, alleen voor volwassenen. Voordelig te boeken als all inclusive vliegvakantie via Vakantiediscounter.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: DVD281576 Categorieën: , , , ,

Beschrijving

Adults Only hotel Cactus Royal in Kreta

Dit All Inclusive en Adults Only hotel Griekenland ligt in de buurt van één van de mooiste stranden van centraal Kreta. Het is relatief goedkoop én sfeervol. Het buffetrestaurant serveert een gevarieerd menu maar à la carte dineren is ook mogelijk. De Spa en wellness is een grote plus. Een aanrader als je een betaalbaar all inclusive resort Kreta zoekt, alleen voor volwassenen.

Cactus Royal - Griekenland - Kreta swim up kamer

Een fijne badjas, vers fruit op tafel en je kan alle spullen uit je koffer pakken. Er is toch plek zat. De keuken draagt ook je goedkeuring. Het buffetrestaurant serveert een gevarieerd menu. Voor morgen boek je een à la carte diner. Er staat kreeft op het menu. Dit is zo’n plek waar je je ook lekker in de watten laat leggen. In de spa weten ze hoe ze je helemaal kunnen ontstressen. Niets hoeft en alles mag. Geniet hier van de rust en de flair van een heerlijke Griekse zomer.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner VakantieDiscounter.nl Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Vakantiediscounter.be

Extra informatie

Sterren

Accomodatie

Land

Regio

Stad