City’s Hill Hotel

450,00

City’s Hill Hotel met all inclusive arrangement

Welkom in City’s Hill Hotel! Tijdens een verblijf in dit all inclusive hotel met sauna en Haman in Turkije heb je een prachtig uitzicht over Kusadasi en de jachthaven. In de directe omgeving vind je leuke winkeltjes en restaurants. Ideaal voor een romantische en zorgeloze vakantie Turkije. Een aantal hotelkamers hebben een extra mooi uitzicht. All Inclusive arrangement te boeken via bijvoorbeeld Sunweb.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: SUN99245 Categorie:

Beschrijving

City’s Hill Hotel met all inclusive arrangement

Welkom in City’s Hill Hotel! Tijdens een verblijf in dit all goedkope inclusive hotel met sauna en Haman in Turkije heb je een prachtig uitzicht over Kusadasi en de jachthaven. In de directe omgeving vind je leuke winkeltjes en restaurants. Ideaal voor een romantische en zorgeloze vakantie Turkije. Een aantal hotelkamers hebben een fantastisch uitzicht. Te boeken via bijvoorbeeld Sunweb.

City's Hill Hotel uitzicht op zee

Het hotel en de kamers zijn eenvoudig maar modern ingericht. Met een verkoelend drankje kun je heerlijk ontspannen aan de rand van het zwembad. Ontspanning vindt je natuurlijk ook in de sauna of de Hamam.

City's Hill Hotel wellness

Vertier is er in het centrum van Kusadasi, waar je gezellig kunt slenteren langs de uiteenlopende winkeltjes en restaurants. Wij wensen je een fijne vakantie!

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Sunweb

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Max. Personen

Sterren