Club Green Nature Resort & Spa

500,00

Club Green Nature Resort & Spa.

Het populaire Club Green Nature Resort & Spa in Marmaris is een prachtig all inclusive hotel in een schitterende, bosrijke omgeving.
Bijvoorbeeld te boeken via Sunweb. Voor mensen die behoefte hebben aan een all inclusive vakantie Turkije in een groene en rustgevende omgeving. Met diverse wellness faciliteiten zoals een Spa en sauna. Het strand en zee liggen op 500 meter.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: SUN40296 Categorie:

Beschrijving

Club Green Nature Resort & Spa

Het populaire Club Green Nature Resort & Spa in Marmaris is een prachtig all inclusive hotel in een schitterende, bosrijke omgeving.
Voor mensen die behoefte hebben aan een all inclusive vakantie Turkije in een groene omgeving. Met diverse wellness faciliteiten zoals een Spa en sauna. Het strand en zee liggen op 500 meter.

Puur genieten bij en rondom Club Green Nature Resort & Spa

Draait vakantie wat jou betreft ook grotendeels om zwemmen in de zee en een zandkasteel bouwen? Dan komt het goed uit dat het strand te voet bereikbaar is (500m).In dit hotel is het aanbod van restaurants en bars zo divers, daar lik je je vingers bij af. Zo kun je bijvoorbeeld lekker opscheppen bij het buffet, of voor een snelle snack gaan in het snack restaurant.

Club Green Nature Resort & Spa zwemparadijs

De nette kamers zijn comfortabel ingericht en in het nieuwe gedeelte ‘Resort & Spa’ word je omgeven door luxe en comfort. Of je nu een actieve of een passieve reiziger bent, iedereen komt aan zijn trekken in dit resort.

Club Green Nature Resort & Spa hammam

Een combinatie van die twee is misschien nog wel het fijnst: een bezoek aan het Turkse bad na een potje tennis, of even de sauna in nadat je je hebt uit staan sloven op het volleybalveld.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Vakantiediscounter.be Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Vakantiediscounter.nl

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Max. Personen

Sterren

Aanbieder