Creta Palm – Griekenland – Kreta

529,00

Creta Palm, appartementen Kreta.
Je kunt bij Creta Palm een familie appartement Kreta met verblijf op all inclusive basis boeken maar er zijn ook andere opties. Voor een goedkope all inclusive vliegvakantie Kreta voor families is dit het ideale appartementen complex. Je kunt een last minute all inclusive vliegvakantie Creta Palm boeken via bijvoorbeeld Vakantiediscounter maar de reguliere prijzen zijn ook al aantrekkelijk. Zelf koken is ook mogelijk want je verblijft in een studio of appartement.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: TUI208115 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Creta Palm, appartementen Kreta.
Je kunt bij Creta Palm een familie appartement Kreta met verblijf op all inclusive basis boeken maar er zijn ook andere opties. Voor een goedkope all inclusive vliegvakantie Kreta voor families is dit het ideale appartementen complex. Je kunt een last minute all inclusive vliegvakantie Creta Palm boeken via bijvoorbeeld Vakantiediscounter maar de reguliere prijzen zijn ook al aantrekkelijk. Zelf koken is ook mogelijk want je verblijft in een appartement.

Creta Palm - Griekenland - Kreta terras

Creta Palm is uitermate geschikt voor families. De ruime appartementen, het zandstrand aan de overkant en de mogelijkheid om All Inclusive bij te boeken. Of kook je liever zelf? Dat kan natuurlijk ook. Laat de vakantie maar beginnen!

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner VakantieDiscounter.nl Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner VakantieDiscounter.be

Extra informatie

Sterren

Accomodatie

Land

Regio

Stad