Cruise 12 dagen Noorwegen en Geiranger – 12 dagen

2.349,00

12 daagse all inclusive cruise Noorwegen-Geiranger.
Op basis van Premium All Inclusive. Dat betekent dat alles inbegrepen is. Je ziet tijdens deze ongelooflijk mooie All In cruise Noorwegen-Geiranger bossen, bergen en watervallen. Aan boord vermaak je je ook goed met de wellness Spa & Meer, foto galerie en mooie shows. Met 11 restaurants is er ook genoeg keuze wat eten betreft. Een modern cruise schip, prachtige natuur. Heerlijk eten. Alles inclusief. Cruise 12 dagen Noorwegen en Geiranger – 12 dagen

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: TUIC003 Categorieën: , ,

Beschrijving

12 daagse all inclusive cruise Noorwegen-Geiranger.
Op basis van Premium All Inclusive. Dat betekent dat alles inbegrepen is. Je ziet tijdens deze ongelooflijk mooie All In cruise Noorwegen-Geiranger bossen, bergen en watervallen. Aan boord vermaak je je ook goed met de wellness Spa & Meer, foto galerie en mooie shows. Met 11 restaurants is er ook genoeg keuze wat eten betreft. Een modern cruise schip, prachtige natuur. Heerlijk eten. Alles inclusief.

Cruise 12 dagen Noorwegen en Geiranger - 12 dagen waterval

Je hoeft niks te betalen want je cruise is premium all inclusive. Met je drinken in je hand denk je nog terug aan de afgelopen dagen. Je bent in het leuke Oslo geweest met het prachtige Vigelandpark. Tuurlijk ben je ook nog langs het Koninklijk Paleis geweest waar je nog de wisseling van de wacht gezien hebt. In Trondheim heb je over de oude brug Gamle Bybro gelopen en zo de wijk Bakklandet verkend.

Cruise 12 dagen Noorwegen en Geiranger - 12 dagen

Nu ben je onderweg richting Geiranger met haar prachtige fjord. In dit wereldberoemde fjord vind je verschillende watervallen zoals de 7 Zusters en de Bruidsluier. Aan boord vermaak je je ook goed met de wellness Spa & Meer, foto galerie en mooie shows. Met 11 restaurants is er ook genoeg keuze wat eten betreft. Een goed schip, prachtige bestemmingen en mooie natuur. Wat wil je nog meer?

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Sunweb Cruises

Extra informatie

Land

Max. Personen

Accomodatie

Sterren

Aanbieder