Cruise 12 dagen Noorwegen en Noordkaap – 12 dagen

2.349,00

Cruise 12 dagen Noorwegen en Noordkaap – 12 dagen

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: TUIC002 Categorieën: , ,

Beschrijving

Waar denk je aan als je aan Noorwegen denkt? Juist: diepe fjorden, immense watervallen en een overweldigende groene natuur. Hoe kun je dit beter aanschouwen dan vanaf het dek van een cruiseschip? Nog een voordeel: je legt veelal dichtbij de stadcentra aan en stapt vanaf het schip zo het Noorse leven binnen.

Cruise 12 dagen Noorwegen en Noordkaap - 12 dagen fjorden

Ålesund is prachtig gelegen in een fjord en tussen bergen en afhankelijk van je vertrekdatum breng je tevens een bezoek aan het kleurrijke Bergen of het majestueuze Nordfjordeid. Het Geirangerfjord wordt tijdens elke route aangedaan en wordt ook wel het mooiste fjord ter wereld genoemd. Die moet dus zeker op je bucketlist.

Cruise 12 dagen Noorwegen en Noordkaap - 12 dagen

Daarover gesproken: wat dacht je van de Noordkaap? Het meest noordelijke puntje van Europa. Jij bent er straks geweest. Op 308 meter boven zeeniveau heb je een uniek uitzicht. Na een indrukwekkende dag aan wal of tijdens zeedagen kun je aan boord op een relaxte manier genieten en bijkomen van alle impressies. Dat is nu zo fijn aan Mein Schiff: een ontspannen sfeer, maar toch de luxe en kwaliteit om je onbezorgd te laten genieten terwijl je vaart naar je volgende bestemming.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner TUI

Extra informatie

Land

Max. Personen

Accomodatie

Sterren