Cruise 8 dagen Noorwegen en Geiranger – 8 dagen

1.429,00

8 daagse cruise Noorwegen en Geiranger, premium All Inclusive.
Deze 8 daagse all inclusive cruise Noorwegen-Geiranger is wonderschoon en zorgeloos. De route leidt langs de prachtigste vergezichten en het mooiste natuurschoon, terwijl je aan boord geniet van het unieke Premium All Inclusive concept van Mein Schiff. In Bergen wandel je langs statige pakhuizen en breng je een bezoek aan de vissersmarkt. Vertrek vanuit Bremerhaven

Cruise 8 dagen Noorwegen en Geiranger – 8 dagen

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: TUIC001-1-1-1 Categorieën: , ,

Beschrijving

8 daagse cruise Noorwegen en Geiranger, premium All Inclusive.
Deze 8 daagse all inclusive cruise Noorwegen-Geiranger is wonderschoon en zorgeloos.De route leidt langs de prachtigste vergezichten en het mooiste natuurschoon, terwijl je aan boord geniet van het unieke Premium All Inclusive concept van Mein Schiff. In Bergen wandel je langs statige pakhuizen en breng je een bezoek aan de vissersmarkt. Vertrek vanuit Bremerhaven

Cruise 8 dagen Noorwegen en Geiranger vissersdorp

Bijzonderheden.
Bij Noorwegen denk je aan hoge fjorden, indrukwekkende landschappen en watervallen. En dat is nu precies waar deze all inclusive cruise je naartoe brengt. Je vertrekt vanuit Bremerhaven, slechts op 4 uur rijden vanaf Utrecht.

Cruise 8 dagen Noorwegen en Geiranger - 8 dagen waterval

De route leidt langs de prachtigste vergezichten en het mooiste natuurschoon, terwijl je aan boord geniet van het unieke Premium All Inclusive concept van Mein Schiff. In Bergen wandel je langs statige pakhuizen en breng je een bezoek aan de vissersmarkt. Wist je dat deze stad wordt omringd door 7 bergen en fjorden?

Cruise 8 dagen Noorwegen en Geiranger - 8 dagen zon op het dek

Stap in Flåm aan boord van de Flåmbaan: een unieke treinrit die je naar de toppen van de bergen leidt. Het uitzicht vanaf hier is magisch. Het Geirangerfjord wordt ook wel het mooiste fjord ter wereld genoemd, dus die mag natuurlijk niet ontbreken tijdens deze cruise. En weet je wat helemaal fijn is? Onderweg vanuit Bremerhaven naar Noorwegen en terug breng je een dag door op zee. Zo kun je optimaal van het cruisen genieten en heerlijk ontspannen en vakantie vieren combineren met al het moois dat je tijdens de reis ziet en beleeft.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Sunweb Cruises

Extra informatie

Land

Max. Personen

Accomodatie

Sterren

Aanbieder