Gava Waterman Island Cottages – Kroatië – Brac

477,00

Gava Waterman Island Cottages all inclusive Brac
Uniek all inclusive concept Kroatië. Een combinatie die niet al te vaak voorkomt: All Inclusive Glamping Kroatië . Maar hier, in Brac, is het mogelijk! Met de rustige ligging op het eiland Brač. Duik het helderblauwe zeewater in, of neem een duik in het zwembad. En je hoeft niet eens zelf te bedenken wat je vanavond wilt eten. Kijk wat de all inclusive mogelijkheden All Inclusive Glamping Brac zijn bij Vakantiediscounter.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: TUI670363 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Gava Waterman Island Cottages all inclusive Brac
Uniek all inclusive concept Kroatië. Een combinatie die niet al te vaak voorkomt: All Inclusive Glamping Kroatië . Maar hier, in Brac, is het mogelijk! Met de rustige ligging op het eiland Brač, kom je helemaal tot rust.

Gava Waterman Island Cottages - Kroatië - Brac mooie baai

Duik het helderblauwe zeewater in, of neem een duik in het zwembad. En je hoeft niet eens zelf te bedenken wat je vanavond wilt eten. Dit is toch echt vakantie? Kijk wat de all inclusive mogelijkheden All Inclusive Glamping Brac zijn bij Vakantiediscounter.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner VakantieDiscounter.be Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner VakantieDiscounter.nl

Extra informatie

Sterren

Accomodatie

Land

Regio

Stad