Hotel Abora Interclub Atlantic by Lopesan

578,00

Hotel Abora Interclub Atlantic by Lopesan – € 578.00

Beschikbaarheid en Prijzen

Artikelnummer: SUN6181907 Categorie:

Beschrijving

Hotel Abora Interclub Atlantic by Lopesan

Ontspannen, plezier en lekker eten; dat zijn de ingrediënten voor een geslaagde vakantie. Hotel Abora Interclub Atlantic by Lopesan maakt dit allemaal werkelijkheid! Gelegen in het hart van het leuke plaatsje San Agustín én dicht bij het heerlijke zandstrand.De grote zwembaden en glijbanen staan garant aan een spetterende dag in het water.

Hotel Abora interclub Atlantic - ondergaande zon

Sportliefhebbers kunnen gebruik maken van de talloze sportfaciliteiten, zoals tennisbanen en sportvelden. Het animatieteam organiseert de gehele dag door spelletjes en teamsporten. ’s Avonds worden er shows georganiseerd en voor de kleintjes is er een mini-club. De kamers zijn modern en erg kleurrijk ingericht, wat een vrolijkheid!

Hotel Abora Interclub Atlantic Speeltuin

Een lekker hapje eten kan bij het buffetrestaurant die een grote diversiteit aan lokale en internationale gerechten serveren. Zin in een makkelijke hap? Bij Food Court kun je terecht voor een lekkere snack terwijl je op het terras geniet van de zon. Bij de verschillende bars, verspreid over het resort, bestel je heel eenvoudig een heerlijk verfrissende cocktail; cheers!

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Sunweb

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Max. Personen

Sterren