Hotel Allegro Agadir – Marokko – Atlantische Kust

653,00

Hotel Allegro Agadir Marokko

In het Marokkaanse Agadir ligt het Allegro Agadir hotel. Dit 4-sterrenhotel met all inclusive concept beschikt over een zwembad met ligstoelen en parasols. Het hotel op enkele minuten loopafstand van het strand.
3 zwembaden en 2 bars.
Ook beschikt dit hotel in Agadir over maar liefst 3 restaurants en 2 bars. Geniet van een culinaire versnapering! Boek je 8 daagse all inclusive Marokko, Agadir, nu en ga voor een last minute Atlantische kust bij Hotel Allegro Agadir.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: PRIJ324710 Categorieën: , , , Tag:

Beschrijving

Hotel Allegro Agadir Marokko

In het Marokkaanse Agadir ligt het Allegro Agadir hotel. Dit 4-sterrenhotel met all inclusive concept beschikt over een zwembad met ligstoelen en parasols. Daarnaast ligt het op enkele minuten loopafstand van het strand. Ook beschikt dit hotel in Agadir over maar liefst 3 restaurants en 2 bars. Geniet van een culinaire versnapering!

Hotel Allegro Agadir - Marokko - Atlantische Kust lounge

Boek je 8 daagse all inclusive Marokko, Agadir, nu en ga voor een last minute Atlantische kust bij Hotel Allegro Agadir.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Prijsvrij.be Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Prijsvrij.nl

Extra informatie

Sterren

Land

Regio

Stad