Hotel Amaryllis – Griekenland – Zakynthos

463,00

All Inclusive Hotel Amaryllis Zakynthos.

Goedkoop all inclusive familiehotel Zakynthos? Selections Hotel Amaryllis in Zakynthos, Griekenland, is een echte aanrader. Voordelig te boeken via bijvoorbeeld Sunweb. Ook als last minute Griekenland. Een hotel met appartementen en studio’s. Perfecte ligging, dicht bij het zandstrand én centrum van Kalamaki. Alles op loopafstand en met verblijf in het rustige deel van Kalamaki. Bij hotel Amaryllis is de kwaliteit en service goed. Met bar en stijlvol all inclusive buffet restaurant. De buffetten in het Avlis restaurant zijn gevarieerd met accent op de Mediterrane keuken.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: SUN6121057 Categorie:

Beschrijving

All Inclusive Hotel Amaryllis Zakynthos

Goedkoop all inclusive familiehotel Zakynthos? Selections Hotel Amaryllis in Zakynthos, Griekenland, is een echte aanrader. Voordelig te boeken via bijvoorbeeld Sunweb. Een hotel met appartementen en studio’s. Perfecte ligging, dicht bij het zandstrand én centrum van Kalamaki. Alles op loopafstand en met verblijf in het rustige deel van Kalamaki. Bij hotel Amaryllis streven ze altijd naar verbetering van kwaliteit en service. Er is een volledig gemoderniseerde bar en stijlvol all inclusive buffet restaurant. De buffetten in het Avlis restaurant zijn gevarieerd met accent op de Mediterrane keuken.

Hotel Amaryllis - Griekenland - Zakynthos ligbedden

De 4 verschillende gebouwen met appartementen en studio’s, die klassiek zijn ingericht en ook wel als vintage omschreven kunnen worden, zijn omringd door fleurige tuinen. Met veel groen en mooie details is de uitstraling zeer verzorgd te noemen. Rondom het zwembad staan de comfortabele ligbedjes al voor je klaar. Om het verblijf compleet te maken, verblijf je hier op basis van all inclusive. De buffetten in het Avlis restaurant zijn gevarieerd met diverse gerechten uit de Mediterrane keuken.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Sunweb.be Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Sunweb.nl

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Max. Personen

Sterren