Hotel Bahia Principe Fantasia Tenerife

719,00

All Inclusive Hotel Bahia Principe Fantasia Tenerife.
Dit is geen sprookje maar werkelijkheid want als jij een all inclusive vliegvakantie Tenerife boekt en in dit luxe resort Hotel Bahia Principe Fantasia Tenerife mag verblijven, beleef je de tijd van je leven. Meerdere à-la-carterestaurant, swim-up suites die alleen toegankelijk zijn voor volwassenen. In de spa kun je kiezen uit verschillende massages. In het zwembad is er een openlucht hydro massage gedeelte waar je in kunt bubbelen. Dit is één van de mooiste en romantische all inclusive resorts van heel Tenerife en zelfs van de Canarische Eilanden. Met uitstekende keuken. Voordelig en All In te boeken via Sunweb.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: SUN6156868 Categorieën: , , , , ,

Beschrijving

All Inclusive Hotel Bahia Principe Fantasia Tenerife.
Dit is geen sprookje maar werkelijkheid want als jij een all inclusive vliegvakantie Tenerife boekt en in dit luxe resort Hotel Bahia Principe Fantasia Tenerife mag verblijven, beleef je de tijd van je leven. Meerdere à-la-carterestaurant, swim-up suites die alleen toegankelijk zijn voor volwassenen. In de spa kun je kiezen uit verschillende massages. In het zwembad is er een openlucht hydro massage gedeelte waar je in kunt bubbelen. Eén ding is zeker: Dit is één van de mooiste en romantische all inclusive resorts van heel Tenerife en zelfs van de Canarische Eilanden. Met uitstekende en gevarieerde keuken. Voordelig en All In te boeken via Sunweb.

Hotel Bahia Principe Fantasia Tenerife waterspeelhuis

Lees meer.
Hotel Fantasia Bahia Principe Tenerife is werkelijk een plaatje van een vakantieadres, geïnspireerd op verhalen van het eiland. Hierdoor lijkt het wel alsof je in een sprookje bent aangekomen…Het uitgestrekte resort is volledig nieuw en voorzien van alle denkbare gemakken voor een onvergetelijk verblijf. De kamers zijn ruim, stijlvol en comfortabel. Voor de kids is er eindeloos vermaak; van avontuurlijke waterpret tot een uitgebreide gamesroom! Om de smaakpapillen te prikkelen zijn er meerdere à-la-carterestaurants, waaronder één geïnspireerd op de Italiaanse keuken.

Hotel Bahia Principe Fantasia Tenerife wellness

Proosten op de vakantie kan in een van de poolbars. Hotel Fantasia Bahia Principe Tenerife heeft tevens swim-up suites die alleen toegankelijk zijn voor volwassenen en ook vele faciliteiten voor wie graag wil ontspannen tijdens de vakantie. In de spa kun je kiezen uit verschillende massages en in het zwembad is er een openlucht hydromassage gedeelte waar je gezellig kunt bubbelen. Eén ding is zeker: dit wordt een topvakantie!

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Sunweb.nl Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Sunweb.be

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Max. Personen

Sterren