Hotel Bahia Principe Grand El Portillo – Dominicaanse Republiek – Noordkust

1.237,00

Hotel Bahia Principe Grand El Portillo Prijsvrij.
Boek hier je 8 tot 17 daagse all inclusive Dominicaanse Republiek met verblijf in het luxe hotel Bahia Principe Grand El Portillo in Samana en zie de vele mogelijkheden om te kunnen sporten en duiken. Hotel Bahia Principe Grand El Portillo ligt aan de Noordkust van de Dominicaanse Republiek. Dit 5 sterren hotel heeft o.a 2 zwembaden, 4 restaurants, jacuzzi en uitgebreid all inclusive arrangement.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: PRIJ353206 Categorieën: , , , , Tag:

Beschrijving

Hotel Bahia Principe Grand El Portillo Prijsvrij.
Boek hier je 8 tot 17 daagse all inclusive Dominicaanse Republiek met verblijf in het luxe hotel Bahia Principe Grand El Portillo in Samana en zie de vele mogelijkheden om te kunnen sporten en duiken. Hotel Bahia Principe Grand El Portillo ligt aan de Noordkust van de Dominicaanse Republiek. Dit 5 sterren hotel heeft 2 zwembaden en uitgebreid all inclusive arrangement.

Hotel Bahia Principe Grand El Portillo - Dominicaanse Republiek - Noordkust whirlpool

All Inclusive vakantie Samana.
Kijk jij uit naar een heerlijke vakantie in Samana, op de Dominicaanse Republiek? Overweeg dan eens het Gran Bahia Principe El Portillo hotel. Dit luxe 5-sterrenhotel ligt direct aan het strand en beschikt over 2 heerlijke zwembaden. Ook zijn er diverse sporten die je kunt beoefenen, waaronder duiken! Kijk nu naar de mogelijkheden een last minute en all inclusive Dominicaanse Republiek via Prijsvrij of een andere aanbieder te boeken.

Hotel Bahia Principe Grand El Portillo - Dominicaanse Republiek - Noordkust kinderzwembad

Je kunt bijvoorbeeld ook een 9, 10, 12 of 14 daagse all inclusive met verblijf in Hotel Bahia Principe Grand El Portillo boeken. Op de aanbod pagina van Prijsvrij zie je ook de All In en last minute prijzen die bij een duur van langer dan 8 dagen duren. Het is zelfs mogelijk een all inclusive vliegvakantie Dominicaanse Republiek te boeken van 17 dagen met verblijf in dit luxe hotel.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Prijsvrij.nl Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner VakantieDiscounter.be

Extra informatie

Sterren

Land

Regio

Stad