Hotel Begeti Bay – Griekenland – Kreta

518,00

Hotel Begeti Bay in Skaleta, Kreta.
Het 3-sterren hotel Begeti Bay in Skaleta met all inclusive concept ligt aan het water. Dit goedkope hotel Kreta met kinderclub, kinderzwembad en speelkamer Kreta is populair onder gezinnen met kinderen. Te boeken via Prijsvrij. Met disco-avonden en diverse amusementsprogramma’s. Vanaf dit hotel loop je zo strand op. Goedkope 8 daagse familie vakantie Kreta op all inclusive basis. Zie ook last minute mogelijkheden Kreta van Prijsvrij.
8 daagse vliegvakantie Prijsvrij Begeti Bay in Skaleta, Kreta, Griekenland.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: PRIJ353067 Categorieën: , , , Tag:

Beschrijving

Hotel Begeti Bay in Skaleta, Kreta.
Het 3-sterren hotel Begeti Bay in Skaleta met all inclusive concept, ligt in een prachtige omgeving, direct aan het water en dichtbij leuke bezienswaardigheden. Dit familie hotel met kinderclub, kinderzwembad en speelkamer Kreta is vooral populair onder gezinnen met kinderen. Naast heerlijke maaltijden biedt het hotel ook Griekse avonden, disco-avonden en diverse amusementsprogramma’s.

Hotel Begeti Bay - Griekenland - Kreta strand

Vanaf het resort loop je zo het strand op waar ligbedjes en parasols op je staan te wachten. Ruik de zee, hoor de vogels en geniet van een goedkope 8 daagse familie vakantie Kreta op all inclusive basis. Kijk ook naar de last minute mogelijkheden van Prijsvrij bij Hotel Begeti Bay in Skaleta, Kreta.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Prijsvrij.nl Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Prijsvrij.be

Extra informatie

Sterren

Land

Regio

Stad