Hotel & Bungalows Caravia Beach – Griekenland – Kos

637,00

Hotel & Bungalows Caravia Beach in Kos.
All Inclusive Kos boeken via Sunweb? Hotel & Bungalows Caravia Beach is een schitterend all inclusive resort in Kos. In de rustige badplaats Marmari. De verschillende zwembaden, het animatieteam en de miniclub maken het een all inclusive vakantieparadijs voor het hele gezin. Wanneer je meer een strandliefhebber bent, dan is Caravia Beach ook het juiste adres. Het hotel ligt direct aan het strand en de helderblauwe zee. Je boekt Hotel & Bungalows Caravia Beach in Kos voordelig via Sunweb.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: SUN84005 Categorieën: , , , ,

Beschrijving

Hotel & Bungalows Caravia Beach in Kos.
All Inclusive Kos boeken? Hotel & Bungalows Caravia Beach is een schitterend all inclusive resort in Kos. In de rustige badplaats Marmari. De verschillende zwembaden, het leuke animatieteam en de miniclub maken het bovendien een waar vakantieparadijs voor het hele gezin.

Hotel & Bungalows Caravia Beach - Griekenland - Kos swim up kamers

Terwijl je van het zonnetje geniet vermaken ook de kinderen zich prima, ideaal toch? Wanneer je meer een strandliefhebber bent, dan is Caravia Beach ook het juiste adres. Het hotel ligt direct aan het strand en de helderblauwe zee. Heerlijk voor een vakantie vol zon, zee en strand!

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Sunweb.be Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Sunweb.nl

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Max. Personen

Sterren