Hotel Cartago – Ibiza – Spanje

454,00

Hotel Cartago Ibiza

Dit gezinsvriendelijke Hotel Cartago in Ibiza met all inclusive arrangementen ligt op een bijzondere locatie: op een klif aan de mooie baai en strand van San Miguel. Voor een frisse duik is er een groot zwembad. Vanaf het terras bij dit zwembad kijk je zo het strand en zee, prachtig! Dit is een 3 sterren hotel, voor een goedkope all inclusive vakantie Ibiza met het hele gezin. Met een panorama-cocktailbar op de achtste verdieping. Een all inclusive Ibiza boek je voordelig via Sunweb.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: SUN6198087 Categorieën: , ,

Beschrijving

Hotel Cartago Ibiza.
Dit gezinsvriendelijke Hotel Cartago in Ibiza met all inclusive arrangementen ligt op een bijzondere locatie: op een klif aan de mooie baai van San Miguel, waar je ook een schitterend strand vindt. Voor een frisse duik is er een groot zwembad. Vanaf het terras bij dit zwembad kijk je zo het strand op en heb je uitzicht op zee, prachtig! Dit is een 3 sterren hotel, voor een goedkope all inclusive vakantie Ibiza met het hele gezin. Met een panorama-cocktailbar op de achtste verdieping. Een all inclusive Ibiza boek je voordelig via Sunweb.

Hotel Cartago - Ibiza - Spanje zwembad

Je kunt in dit levendige hotel gezellig mee doen met leuke activiteiten die het vrolijke animatieteam organiseert, maar ook heerlijk ontspannen in de sauna of lekker luieren op één van de ligbedjes op het zonneterras. En vergeet niet tenminste één keer van het spectaculaire uitzicht over de baai van San Miguel te genieten in de panorama-cocktailbar op de achtste verdieping.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Suntip.nl

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Max. Personen

Sterren

Aanbieder