Hotel Club Calimera Serra Palace – Turkije – Turkse Riviera

574,00

Hotel Club Calimera Serra Palace, Turkse Riviera.
Club Calimera Serra Palace is een kindvriendelijk en veel geboekt all inclusive hotel in Side, Turkse Riviera. Ligging direct aan het strand en te boeken via bijvoorbeeld VakantieDiscounter. Tennisbanen en watersporten aan het strand. Aanrader voor een all inclusive goedkoop Turkse Riviera met kids. 8 daagse vliegvakantie naar Club Calimera Serra Palace in Side, Turkije.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: PRIJ271460 Categorieën: , , , , Tag:

Beschrijving

Hotel Club Calimera Serra Palace, Turkse Riviera.
Club Calimera Serra Palace is een kindvriendelijk en populair hotel all inclusive in Side, Turkse Riviera. Ligging direct aan het strand en te boeken via bijvoorbeeld VakantieDiscounter. Tennisbanen en watersporten aan het strand. Aanrader voor een goedkope all inclusive Turkse Riviera met kids.

Hotel Club Calimera Serra Palace - Turkije - Turkse Riviera glijbanen

Met een breed scala aan recreatiemogelijkheden voor jong en oud is het voor iedereen heerlijk vertoeven hier. Denk bijvoorbeeld aan een miniclub met vele activiteiten, tennisbanen en watersporten aan het strand. De ligging direct aan het strand geeft je een ultiem vakantiegevoel!

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner VakantieDiscounter.nl Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner VakantieDiscounter.be

Extra informatie

Sterren

Land

Regio

Stad