Hotel Gava Waterman Resort – Kroatie – Brac

439,00

Hotel Gava Waterman Resort in Kroatië.
Op zoek naar een fantastische all inclusive vakantiebestemming Kroatië? Wat dacht je van het moderne 4-sterren resort Gava Waterman, dat direct aan zee ligt in Milna. Dit prachtige resort biedt alle luxe die je nodig hebt om je all inclusive autovakantie Kroatië zo fijn mogelijk te maken. Er is een Spa met binnenzwembad en sauna. Er zijn 2 buitenbaden waarvan eentje een infinityzwembad is. Voor de kinderen is er een apart zwembadgedeelte. Voordelig te boeken via Prijsvrij.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: PRIJ454032 Categorieën: , , , , , Tag:

Beschrijving

Hotel Gava Waterman Resort in Kroatië.
Op zoek naar een fantastische all inclusive vakantiebestemming Kroatië? Wat dacht je van het moderne 4-sterren resort Gava Waterman, dat direct aan zee ligt in Milna. Dit prachtige resort biedt alle luxe die je nodig hebt om je all inclusive autovakantie Kroatië zo fijn mogelijk te maken. Er is een Spa met binnenzwembad en sauna. Er zijn 2 buitenbaden waarvan eentje een infinityzwembad is. Voor de kinderen is er een apart zwembadgedeelte.

Hotel Gava Waterman Resort - Kroatie - Brac luxe swim up kamers

Zo kan je de hele dag chillen op een ligbedje of genieten in het zwembad terwijl je dromend uitkijkt over zee. Ook de kinderen zullen zich hier geen moment vervelen dankzij onder andere een kidsclub, minidisco en een speeltuin.

Hotel Gava Waterman Resort - Kroatie - Brac in de natuur

Als je iets leuk wilt doen met de hele familie, speel dan een potje tennis op het sportveld of vermaak je met z’n allen tijdens een leuke avondshow. Een verblijf in Gava Waterman is perfect voor een vakantie in Kroatie, veel plezier!

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Prijsvrij.nl Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Prijsvrij.be

Extra informatie

Sterren

Land

Regio

Stad