Hotel Gelina Village Resort en Spa – Griekenland – Corfu

953,00

Hotel Gelina Village Resort en Spa in Corfu.
All Inclusive Gelina Village Resort in Corfu, is direct gelegen aan uitgestrekte strand van Acharavi. Dit kindvriendelijke resort met animatieteam biedt veel faciliteiten. Vooral de wellness is uniek. Zo is er een spagedeelte met een verwarmd binnenbad, hydromassage, een stoombad, een sauna, algen/modder therapie, een bubbelbad, een ontspanningsruimte, een beautysalon, lichaamsbehandelingen en een fitness (deze voorzieningen zijn tegen betaling).Het Hydropolis Waterpark met 7 glijbanen, een lazy river en 3 zwembaden, is gratis toegankelijk voor alle gasten.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: PRIJ16178 Categorieën: , , , , , , Tag:

Beschrijving

Hotel Gelina Village Resort en Spa in Corfu.
Het ruim opgezette Gelina Village Resort in Corfu, Griekenland, is direct gelegen aan het uitgestrekte strand van Acharavi. Dit kindvriendelijke hotel met animatieteam biedt veel faciliteiten.

Vooral de wellness is uniek. Zo is er een spagedeelte met een verwarmd binnenbad, hydromassage, een stoombad, een sauna, algen/modder therapie, een bubbelbad, een ontspanningsruimte, een beautysalon, lichaamsbehandelingen en een fitness (deze voorzieningen zijn tegen betaling).Het Hydropolis Waterpark met 7 glijbanen, een lazy river en 3 zwembaden, is gratis toegankelijk voor alle gasten.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Prijsvrij.nl Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Prijsvrij.be

Extra informatie

Sterren

Land

Regio

Stad