Hotel Grand Cettia

500,00

Hotel Grand Cettia

Het 4 sterren all inclusive hotel Grand Cettia ligt aan de Turkse Rivièra en wel net buiten het centrum van Marmaris. Een ideale hotel voor een all inclusive vakantie Turkije. Een luxe hotel in Marmaris voor het hele gezin. Er zijn regelmatig last minute all inclusive aanbiedingen voor dit fijne all inclusive hotel. Zie alle aanbiedingen en last minutes Marmaris

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: SUN37991 Categorie:

Beschrijving

Hotel Grand Cettia, Marmaris

Het 4 sterren all inclusive hotel Grand Cettia ligt aan de Turkse Rivièra en wel net buiten het centrum van Marmaris. Een ideale hotel voor een all inclusive vakantie Turkije. Een luxe hotel in Marmaris voor het hele gezin. Er zijn regelmatig last minute all inclusive aanbiedingen voor dit fijne all inclusive hotel.

Hotel Grand Cettia speelbad

Animatie en strand

Voor de kinderen zijn er verschillende animatieprogramma’s en ook de ouders komen er niet onderuit om een keer mee te doen aan een potje waterpolo! Uiteraard kun je daarna even bijkomen op het ligbed onder het genot van de warme zonnestralen.

Hotel Grand Cettia massage

Terwijl de kinderen nog een keer van de glijbaan gaan, haalt jij een lekker drankje bij de poolbar. Liever een dagje strand? Met het shuttlebusje – dat regelmatig naar het strand rijdt – ben je zo op het strand.

Hotel Grand Cettia kidsclub animatie

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Sunweb.be Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Sunweb

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Max. Personen

Sterren

Aanbieder