Hotel Grand Efe – Turkije – Egeïsche Kust

496,00

Hotel Grand Efe Turkije all inclusive.
Dit all inclusive hotel Turkije, Hotel Grand Efe, met privé strand heeft diverse wellness faciliteiten waaronder sauna en massagemogelijkheden. Aan de Egeische Kust. Nabij Kusadasi. Kijk naar de last minute Turkije aanbiedingen van Vakantiediscounter voor de beste aanbiedingen all inclusive Hotel Grand Efe.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: SUN6182960 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Hotel Grand Efe Turkije all inclusive.
Dit all inclusive hotel Turkije, Hotel Grand Efe, met privé strand heeft diverse wellness faciliteiten waaronder sauna en massagemogelijkheden. Aan de Egeïsche Kust. Nabij Kusadasi. Kijk naar de last minute Turkije aanbiedingen van Vakantiediscounter voor de beste aanbiedingen all inclusive Hotel Grand Efe.

Hotel Grand Efe – Turkije – Egeïsche Kust kinderbad

Tijdens een verblijf in Hotel Grand Efe voelt je je koning ter rijk. Het hotel beschikt over talloze faciliteiten en is direct gelegen aan een heerlijk zandstrand. Zowel de actieve als ontspannende activiteiten zorgen er voor dat je je niet hoeft te vervelen!

Hotel Grand Efe – Turkije – Egeïsche Kust wellness

Een dag vertoeven aan het zwembad of strand kan natuurlijk ook. Kusadasi is gemakkelijk te bereiken met de dolmus. Op zaterdag is er markt in Özdere wat zeker een bezoekje waard is.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner VakantieDiscounter.nl Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner VakantieDiscounter.be

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Max. Personen

Sterren

Aanbieder