Adults Only Ocean Coral Turquesa – Mexico – Yucatan

1.249,00

El Beso Adults Only Ocean Coral Turquesa in Mexico.
Dit Adults Only resort en hotel Ocean Coral Turquesa is één van de mooiste all inclusive accommodaties Mexico.
Dit 5-sterrenhotel H10 Ocean Coral Turquesa is gelegen aan de kust in Punta Coral en beschikt over exclusieve suites, 10 thema-restaurants, 4 buitenzwembaden en wellness faciliteiten. Ook een ruim aanbod aan sport en animatie. Boek dit Adults Only resort Mexico met vliegtickets voordelig via Vakantiediscounter. Ook voor een duikvakantie Mexico.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

El Beso Adults Only Ocean Coral Turquesa in Mexico.
Dit Adults Only resort en hotel Ocean Coral Turquesa is één van de mooiste all inclusive accommodaties Mexico.
Dit 5-sterrenhotel H10 Ocean Coral Turquesa is gelegen aan de kust in Punta Coral Mexico en beschikt over exclusieve suites, 10 thema-restaurants, 4 buitenzwembaden en een moderne wellness faciliteiten. Daarnaast biedt het ook nog eens een ruim aanbod aan sport en animatie. Boek dit Adults Only resort Mexico met vliegtickets voordelig via Vakantiediscounter.

Adults Only Ocean Coral Turquesa - Mexico - Yucatan rustig zwembad

Ben jij in voor ontspanning ga dan voor een ligbedje of het stoombad. En in de avond verzorgt het hotel leuke shows of livemuziek. Gezellige toch! Bekijk alvast onze aanbiedingen voor hotel H10 Ocean Coral Turquesa en beleef een fijne tijd in Mexico.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Vakantiediscounter.nl Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Vakantiediscounter.be

Extra informatie

Sterren

Land

Regio

Stad