Hotel Minos Mare Beach – Griekenland – Kreta

583,00

Hotel Minos Mare Beach Kreta.
Op zoek naar een heerlijke All In strandvakantie op het Griekse eiland Kreta? Dan ben je in 4 sterren Minos Mare Beach met zwembad in Rethymnon aan het juiste adres.
All Inclusive Kreta
Met all inclusive concept. In dit Selections hotel Kreta staat het vriendelijke personeel voor je klaar en in combinatie met comfortabele hotelkamers en leuke faciliteiten ga je een heerlijke relax vakantie Griekenland tegemoet. Vaak ook als goedkope last minute all inclusive Rethymnon te boeken via onze partner Sunweb.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: SUN6193358 Categorie:

Beschrijving

Hotel Minos Mare Beach Kreta.
Op zoek naar een heerlijke All In strandvakantie op het Griekse eiland Kreta? Dan ben je in 4 sterren Minos Mare Beach met zwembad
in Rethymnon aan het juiste adres. Met all inclusive concept. In dit Selections hotel Kreta staat het vriendelijke personeel voor je klaar en in combinatie met comfortabele hotelkamers en een tal van leuke faciliteiten ga je een heerlijke vakantie tegemoet.
Vaak ook als goedkope last minute all inclusive Rethymnon te boek via onze partner Sunweb.

Hotel Minos Mare Beach - Griekenland - Kreta strand

Het is slechts een paar stappen voordat je het warme zand onder je voeten voelt kriebelen en kunt neerstrijken op een ligbed aan zee. Heb je zin in een drankje? Er komt geregeld iemand langs om het bij je te brengen. Ideaal! In de middag gaat de gril aan en bestel je een lekker stukje pizza of een bord pasta. Natuurlijk gevolgd door heerlijke zoete lekkernij. Je komt hier werkelijk niks te kort want alle hapjes en drankjes zijn inclusief.

Hotel Minos Mare Beach - Griekenland - Kreta massage

Zin in iets actiefs? Duik lekker het zwembad in. Doe mee met een spelletje beachvolleybal of tafeltennis, of bezoek het sfeervolle centrum van Rethymon. Hier vind je prachtige kerken, archeologische opgravingen en smalle kronkelstraatjes om lekker doorheen te slenteren. Dit wordt een vakantie om nooit meer te vergeten.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Booking.com

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Max. Personen

Sterren

Aanbieder