Hotel Numa Bay Exclusive – Turkije – Turkse Riviera

499,00

Hotel Numa Bay Exclusive in Alanya

Numa Bay Exclusive is een mooi 5-sterrenresort met all inclusive concept op een prachtige locatie aan het strand van Alanya. Ideaal voor de liefhebbers van zon, zee en strand. Hier hoef je even helemaal niets te doen maar ontspannen! Relax in het Turks bad, geniet van de warme zonnestralen en droom weg bij het zwembad. Je boekt dit luxe all inclusive resort aan de Turkse Rivièra voordelig bij bijvoorbeeld Vakantiediscounter. Meestal ook als last minute Alanya all inclusive beschikbaar.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: PRIJ454950 Categorieën: , , , , , Tag:

Beschrijving

Hotel Numa Bay Exclusive in Alanya

Numa Bay Exclusive is een mooi 5-sterrenresort met all inclusive concept op een prachtige locatie aan het strand van Alanya. Ideaal voor de liefhebbers van zon, zee en strand. Hier hoef je even helemaal niets te doen maar ontspannen! Relax in het Turks bad, geniet van de warme zonnestralen en droom weg bij het zwembad. Je boekt dit luxe all inclusive resort aan de Turkse Rivièra voordelig bij bijvoorbeeld Vakantiediscounter. Ook als last minute Alanya.

Hotel Numa Bay Exclusive - Turkije - Turkse Riviera swim up kamers

Ook heerlijk zijn de uitstekende gerechten in één van de vele eetgelegenheden. Wat dacht je van een lekker visgerecht in de avond, terwijl je de zon ziet onder gaan. Klinkt goed toch? Wij vinden van wel. Je kunt hier trouwens ook met de kinderen op vakantie, want het animatieteam organiseert leuke activiteiten in het amfitheater, waar ook leuke shows worden opgevoerd. Kortom, een vakantie naar Numa Bay Exclusive is op en top luxe. Bekijk alvast onze aanbiedingen naar dit prettige hotel en vlieg naar het indrukwekkende Turkije.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner VakantieDiscounter.be Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner VakantieDiscounter.nl

Extra informatie

Sterren

Land

Regio

Stad