Hotel Occidental Ibiza – Spanje – Ibiza

583,00

Hotel Occidental Ibiza

Hotel Occidental Ibiza, met all inclusive arrangement.
Ideaal en goedkoop all inclusive hotel Ibiza voor families. Hotel Occidental Ibiza heeft meerdere zwembaden. Als je van sport en spel houdt, dan zit je hier goed want overdag worden er allerlei activiteiten georganiseerd: van aerobics en tafeltennis tot volleybal en waterpolo. Te boeken via Sunweb. Hotel Occidental Ibiza – € 583.00

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: SUN39466 Categorie:

Beschrijving

Hotel Occidental Ibiza

Hotel Occidental Ibiza, met all inclusive arrangement.
Ideaal en goedkoop all inclusive hotel Ibiza voor families. Hotel Occidental Ibiza heeft meerdere zwembaden. Als je van sport en spel houdt, dan zit je hier goed want overdag worden er allerlei activiteiten georganiseerd: van aerobics en tafeltennis tot volleybal en waterpolo. Te boeken via Sunweb.

Hotel Occidental Ibiza - Spanje - Ibiza zwembaden

Dit all inclusive hotel Ibiza ligt in een rustige omgeving, op een klein stukje wandelen van het schitterende Port d’es Torrent strand, dat zich in een prachtige baai bevindt. De kamers zijn netjes ingericht en kijken uit op de mooi aangelegde tuin van het hotel. Voor een frisse duik heeft Selections Hotel Occidental Ibiza meerdere zwembaden. Als je van sport en spel houdt, dan zit je hier goed want overdag worden er allerlei activiteiten georganiseerd: van aerobics en tafeltennis tot volleybal en waterpolo.

Hotel Occidental Ibiza - Spanje - Ibiza buffet

Heb je na deze sportieve spellen trek gekregen, dan wordt er bij de snackbar gezorgd voor heerlijke snacks. Ook kinderen beleven in dit gezellige hotel een top vakantie! Zij kunnen lekker spelen in één van de kinderbadjes of in de speeltuin. Ook is er een leuke miniclub waar zij gemakkelijk vriendjes maken tijdens verschillende activiteiten. ’s Avonds heb je de mogelijkheid om een drankje te drinken in de chill-out zone.

Hotel Occidental Ibiza - Spanje - Ibiza speelhal

Of geniet van een leuke show, georganiseerd door het enthousiaste animatieteam. Wil je een keer op een leuke manier naar het centrum van San Antonio? De watertaxi brengt je er naartoe. Hier kun je aan het einde van de dag de zon in de zee zien zakken, een fantastisch gezicht!

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Sunweb

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Max. Personen

Sterren