Hotel Palladium Palmyra – adults only – Spanje – Ibiza

757,00

Hotel Palladium Palmyra Ibiza – Adults Only

Het luxe Palladium Palmyra Adults Only resort Ibiza, al inclusive, ligt aan de mooie wandelboulevard van San Antonio in Ibiza. Voor als je een luxe all inclusive en Adults Only hotel Ibiza zoekt. Wil je een dagje naar het strand, dan hoef je dus alleen maar deze boulevard over te steken en je kunt je handdoek al neerleggen. Het bruisende centrum met bars, restaurants en winkels is ook vlakbij: na een leuke, korte wandeling ben je er al! Ontspannen kan goed in Hotel Palladiun Palmyra: er is een mooi aangelegd terras met ligbedden, waarop je heerlijk kunt relaxen. Hotel Palladium Palmyra Ibiza- Adults Only – € 757.00

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: SUN190569 Categorieën: ,

Beschrijving

Hotel Palladium Palmyra Ibiza – Adults Only

Het luxe Palladium Palmyra Adults Only resort Ibiza, ligt aan de mooie wandelboulevard van San Antonio in Ibiza. Voor als je een luxe all inclusive en Adults Only hotel Ibiza zoekt. Te boeken via Sunweb.

Hotel Palladium Palmyra - adults only - Spanje - Ibiza aan het strand

Wil je een dagje naar het strand, dan hoef je dus alleen maar deze boulevard over te steken en je kunt je handdoek al neerleggen. Het bruisende centrum met bars, restaurants en winkels is ook vlakbij: na een leuke, korte wandeling ben je er al! Ontspannen kan goed in Hotel Palladiun Palmyra: er is een mooi aangelegd terras met ligbedden, waarop je heerlijk kunt relaxen, terwijl je geniet van een koel drankje. Ook als je van wat activiteit houdt, is dit een goede plek, want je kunt mee doen met verschillende sporten en spellen die het animatieteam organiseert: van waterpolo en aerobics tot leuke wedstrijdjes die ter plaatse bedacht worden. Ook ideaal voor een eenoudervakantie.

Hotel Palladium Palmyra - adults only - Spanje - Ibiza luxe diner

’s Avonds staat er een smakelijk buffet voor je klaar in het restaurant, een aantal keer per week aan de hand van een thema. Heerlijk om zo aan te schuiven! Wil je op een fijne manier de dag afsluiten? Drink dan een fleurige cocktail in de trendy bar van het hotel en geniet van het prachtige uitzicht over zee tijdens de zonsondergang.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Sunweb

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Max. Personen

Sterren