Hotel Red Sea The Grand Palace – Egypte – Rode Zee

733,00

Hotel Red Sea The Grand Palace, Rode Zee

Red Sea The Grand Palace is een luxe 5-sterren Adults Only hotel Egypte, Hurghada. Dit hotel Egypte met all inclusive arrangement behoort tot de welbekende Red Sea keten. Een hotel aan de Rode Zee, alleen voor volwassenen. Toe aan pure ontspanning? Boek jouw all in vakantie Red Sea The Grand Palace en geniet van een heerlijke all inclusive vakantie in Egypte! 8 daagse vliegvakantie naar Red Sea The Grand Palace in Hurghada, Egypte

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: PRIJ461971 Categorieën: , , , , , Tag:

Beschrijving

Hotel Red Sea The Grand Palace, Rode Zee

Red Sea The Grand Palace is een luxe 5-sterren Adults Only hotel Egypte aan het strand in Hurghada. Dit hotel Egypte met all inclusive arrangement behoort tot de welbekende Red Sea keten. 

Hotel Red Sea The Grand Palace - Egypte - Rode Zee adults only

In dit luxe hotel ervaar je de droomvakantie van je leven in een van de meest charmante hotelcomplexen aan de Rode Zee. Verder is het hotel alleen voor volwassenen en biedt het een ontspannen en rustige sfeer.

Hotel Red Sea The Grand Palace - Egypte - Rode Zee kamer

Toe aan pure ontspanning? Boek jouw vakantie naar Red Sea The Grand Palace en geniet van een heerlijke all inclusive vakantie in Egypte!

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner VakantieDiscounter.nl Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner VakantieDiscounter.be

Extra informatie

Sterren

Land

Regio

Stad