Hotel Serita Beach – Griekenland – Kreta

537,00

Hotel en Resort Serita Beach, Prijsvrij Kreta.
Serita Beach is een luxe 5-sterren resort in Anissaras, Kreta. Dit luxe last minute hotel met 3 zwembaden Kreta is ideaal voor een ontspannen en actieve all inclusive vakantie Griekenland. Uitgebreide fitness mogelijkheden en 2 tennisbanen. Met Spa center voor een unieke wellness ervaring. Bekijk de Prijsvrij last minute aanbiedingen naar het luxe Serita Beach hotel en resort Kreta!

8 daagse vliegvakantie naar Serita Beach in Anissaras, Kreta, Griekenland.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: PRIJ327707 Categorieën: , , , , , Tag:

Beschrijving

Hotel en Resort Serita Beach, Prijsvrij Kreta.
Serita Beach is een geweldig 5-sterren resort in Anissaras, Kreta. Dit luxe hotel met 3 zwembaden biedt de ideale omstandigheden voor een ontspannen en actieve all inclusive vakantie Griekenland. Kreta is een geweldige bestemming voor het hele gezin. Er zijn meerdere zonneterrassen waar je prima kunt relaxen.

Hotel Serita Beach - Griekenland - Kreta strand

Ook aan de sportievelingen is gedacht met o.a. een uitgebreide fitness en 2 tennisbanen. Toe aan ontspanning? Laat je dan verwennen in het spacenter of doe mee aan de gezellige sportactiviteiten. Het vriendelijke personeel bezorgt je hier de leukste tijd van het jaar. Wil jij ook zo’n leuke vakantie beleven in Griekenland? Bekijk dan snel de Prijsvrij last minute aanbieding naar het luxe Serita Beach hotel en resort Kreta!

Bekijk de beschikbaarheid en last minute prijzen direct bij onze partner Prijsvrij.nl Bekijk de beschikbaarheid en last minute prijzen direct bij onze partner Prijsvrij.be

Extra informatie

Sterren

Land

Regio

Stad