Hotel Sonia Resort – Griekenland – Chalkidiki

568,00

All Inclusive hotel Sonia Resort in Chalkidiki, Griekenland.
Dit all inclusive hotel met de naam Sonia Resort in Chalkidiki, Gerakini is één van de favoriete bestemmingen Griekenland van Sunweb.
Chalkidiki is een schiereiland ten zuidoosten van Thessaloniki. Prachtig all inclusive resort, rustig en schoon. Met zwembad en animatieteam. Een aanrader als je een all inclusive Griekenland wilt boeken. Comfortabele kamers en prachtige tuin.

Hotel Sonia Resort – € 568.00

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: SUN6141216 Categorieën: ,

Beschrijving

All Inclusive hotel Sonia Resort in Chalkidiki, Griekenland.
Dit all inclusive hotel met de naam Sonia Resort in Chalkidiki, Gerakini is één van de favoriete bestemmingen Griekenland van Sunweb. Chalkidiki is een schiereiland ten zuidoosten van Thessaloniki. Prachtig all inclusive resort, rustig en schoon. Met zwembad en animatieteam. Een aanrader als je een all inclusive Griekenland wilt boeken. Comfortabele kamers en prachtige tuin.

Hotel Sonia Resort - Griekenland - Chalkidiki restaurant

Hotel Sonia Resort

Het Selections Hotel Sonia Resort is gelegen in Gerakini in het hart van Chalkidiki. Het is een modern resort gelegen op een prachtige en rustige locatie. Het eindeloze strand en het kristalheldere water nodigen uit voor een wandeling en een frisse duik.De leuke ingerichte kamers, met veel comfort, liggen verspreid over de prachtige tuin of aan de voorkant met uitzicht over het strand en de baai van Toroneous.

Hotel Sonia Resort - Griekenland - Chalkidiki kust

Onlangs zijn er veel faciliteiten gerenoveerd die voldoen aan de trends en wensen van deze tijd. Terwijl jij van een lekker drankje geniet na een heerlijke lunch, vermaken de kinderen zich prima in het zwembad of ze zijn lekker bezig in de mini-club. Lekker om even de tijd te nemen voor jezelf en eindelijk dat dikke boek uit te lezen.

Hotel Sonia Resort - Griekenland - Chalkidiki wellness

Er wordt regelmatig iets leuks georganiseerd door het animatie-team. De sportievelingen kunnen hun hart hier ophalen. Geniet van een aerobiclesje in het water. Zo verdwijnen de all inclusive kilootjes ook weer snel en kun je thuis terugkijken op een fantastische vakantie.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Sunweb.be Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Sunweb.nl

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Max. Personen

Sterren

Aanbieder