Hotel Star Beach Village & Waterpark

540,00

Hotel Star Beach Village & Waterpark

Het groots opgezette Hotel Star Beach Village & Waterpark in Chersonissos is ideaal voor zonaanbidders. Een perfecte locatie voor een all inclusive vakantie Griekenland. Je hebt als gast van dit goedkope en toch uitstekende all inclusive hotel Griekenland gratis toegang hebt tot het spectaculaire Star Beach Aquapark. Indien je een goedkoop maar toch goed hotel aan het strand in Chersonissos zoekt.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: SUN97657 Categorie:

Beschrijving

Hotel Star Beach Village & Waterpark

Het groots opgezette Hotel Star Beach Village & Waterpark in Chersonissos, Griekenland, is ideaal voor zonaanbidders. Een perfecte locatie voor een all inclusive vakantie Griekenland. Je hebt als gast van dit all inclusive hotel Griekenland gratis toegang hebt tot het spectaculaire Star Beach Aquapark. Indien je een goedkoop maar toch goed hotel aan het strand in Chersonissos zoekt.

Hotel Star Beach Village & Waterpark

Ligging aan zandstrand.

Dit all inclusive hotel in Griekenland ligt direct aan het zandstrand en op een steenworp afstand van het wereldberoemde Star Beach. Tijdens je vakantie kom je enerzijds tot rust, maar aan de andere kant doe je talloze nieuwe indrukken op. Daarom is het belangrijk dat je in je hotelkamer kunt ontspannen. De nette kamers van Star Beach Village zijn comfortabel ingericht, zodat je batterij snel weer opgeladen is voor een nieuwe dag. De all inclusive maaltijden worden in buffetvorm geserveerd. Wat dit hotel zo bijzonder maakt, is het feit dat je gratis toegang hebt tot het spectaculaire Star Beach Aquapark. Na het ontbijt is het dus een kwestie van jezelf in badkleding hijsen, voordat je je eerste rit van één van de glijbanen maakt. Daarnaast zijn er ook nog tal van andere opties voor vermaak zoals een potje basketbal, of een bezoek aan de sauna.

Hotel Star Beach Village & Waterpark terras

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Sunweb.be Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Sunweb

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Max. Personen

Sterren

Aanbieder