Hotel Sun Rise – adults only – Griekenland – Zakynthos

516,00

Adults Only hotel Sun Rise – alleen volwassenen – Griekenland – Zakynthos
Bij dit alleen volwassenen hotel in Zakynthos zijn alle drankjes en maaltijden inclusief. Dit rustig gelegen hotel is omgeven door veel groen, heuvels en eeuwenoude olijfbomen. Een ideaal Adults Only vakantieadres in Zakynthos. Voor een dagje naar het strand kun je de shuttle gebruiken. Kijk nu naar de speciale last minute aanbiedingen bij onze partner Sunweb. Zie hier alle aanbiedingen Zakynthos.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: SUN6188004 Categorieën: ,

Beschrijving

Adults Only hotel Sun Rise – alleen volwassenen – Griekenland – Zakynthos
Bij dit alleen volwassenen hotel in Zakynthos zijn alle drankjes en alle maaltijden inclusief. En dat is prettig vakantie vieren! Dit rustig gelegen hotel is omgeven door veel groen, heuvels en eeuwenoude olijfbomen. Een ideaal Adults Only vakantieadres in Zakynthos voor alleen volwassen gasten. Voor een dagje naar het strand kun je de shuttle gebruiken. Kijk nu naar de speciale last minute aanbiedingen bij onze partner Sunweb. Zie hier alle aanbiedingen Zakynthos.

Hotel Sun Rise – adults only

Op loopafstand van het gezellige plaatsje Tsilivi ligt het sfeervolle hotel Sun Rise. Omgeven door veel groen, heuvels en eeuwenoude olijfbomen is dit een ideaal vakantieadres voor alleen volwassen gasten. Voor een dagje naar het strand kun je de shuttle gebruiken vanaf het hotel, die drie keer per dag rijdt. Heerlijk om een dagje te vertoeven aan zee met de zeewind door je haren. Waar het ook goed toeven is, is aan het zwembad van het hotel op een ligbedje met een cocktail in de hand. Alle drankjes maar ook alle maaltijden zijn inclusief. Zo hoef je nergens over na te denken en alleen maar te genieten van je welverdiende vrije tijd!

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Sunweb

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Max. Personen

Sterren