Hotel Thalassa Sousse – Tunesië – Golf Van Hammamet

892,00

8 daagse vliegvakantie naar hotel en resort Thalassa Sousse in Sousse, Tunesië.

All Inclusive hotel en resort Thalassa Sousse.

Hotel en Resort Thalassa Sousse in Tunesië is een luxe all inclusive verblijf met 3 zwembaden, 4 restaurants, een aquapark en 17 waterglijbanen! Kindvriendelijk. Gelegen in De Golf van Hammamet. Een luxe all inclusive resort in Sousse met zwembaden en vele andere relax mogelijkheden. Er is een pool- en strandbar en wellness centrum.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: PRIJ351833 Categorieën: , , , , , Tag:

Beschrijving

All Inclusive hotel Thalassa Sousse.
Hotel en Resort Thalassa Sousse in Tunesië is een luxe all inclusive verblijf met 3 zwembaden, 4 restaurants, een aquapark en 17 waterglijbanen!

Hotel Thalassa Sousse – Tunesië - waterpark

Gelegen in De Golf van Hammamet. Een luxe all inclusive resort in Sousse met zwembad en vele andere relax mogelijkheden.

Hotel Thalassa Sousse – Tunesië - strand

Er is een de pool- en strandbar en wellness centrum. Daarnaast kun je in hotel en resort Thalasso Souse ook doen aan fitness, paardrijden en tennis. Het is ook een all inclusive hotel Tunesië voor kinderen. Voor de kinderen is er een kinderbad en animatie.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Prijsvrij.nl Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Prijsvrij.be

Extra informatie

Sterren

Land

Regio

Stad