Hurawalhi Resort Maldives – Malediven – Malediven

2.952,00

Hurawalhi Resort Maldives

Hurawalhi Resort Maldives is een 5 sterren all inclusive resort op de Malediven. Ideaal om bijvoorbeeld hier je huwelijksfeest Malediven te vieren of romantische strandvakantie met zijn 2. Op een privé eiland met een zwembad en onderwater restaurant. Dit is één van de meest luxe all inclusive resort van de hele Malediven. Met fantastische buffet restaurants. Adults Only resort Malediven all inclusive, vanaf 15 jaar en ouder. 9-daagse Zonvakantie naar Hurawalhi Resort Maldives in Malediven

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Hurawalhi Resort Maldives

Hurawalhi Resort Maldives is een 5 sterren all inclusive resort op de Malediven. Ideaal om bijvoorbeeld hier je huwelijksfeest Malediven te vieren of romantische strandvakantie met zijn 2. Op een privé eiland met een zwembad en onderwater restaurant. Dit is één van de meest luxe all inclusive resort van de hele Malediven. Met fantastische buffet restaurants. Adults Only resort Malediven all inclusive, vanaf 15 jaar en ouder.

Hurawalhi Resort Maldives - Malediven - Malediven zwembad

Bijzonderheden Hurawalhi Resort Maldives.
Ontwaken met het geruis van de zee doe je hier. Zodra je hier uit bed stapt, lacht het paradijs je toe. Op dit privé eiland is het relaxen tussen de palmbomen of bij de infinity pool. Zwem naar het huisrif om gekleurde vissen of misschien zelfs een schildpad te spotten. Aan het eind van de dag hoef je alleen nog maar te kiezen waar je gaat eten. En dan het liefst in het onderwater restaurant natuurlijk! Dit is pas vakantie vieren.

Hurawalhi Resort Maldives - Malediven - Malediven spa

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner TUI

Extra informatie

Sterren

Accomodatie

Land

Regio

Stad